Extra bewijslast 5G

Je ontvangt de brieven van deze actie direct nadat je je hebt aangemeld.

Deelname aan deze actie is gratis.

Jij kan voor belangrijke extra bewijslast zorgen in de aankomende 5G-rechtszaak van de Bond als je een brief naar jouw gemeente stuurt met een verzoek om informatie over de ‘slimme’ apparaten die in de publieke ruimte van jouw gemeente zijn of worden geïnstalleerd. Het gaat hierbij met name om lantaarnpalen. Onderzoek in samenwerking met jurist Sven Hulleman en zijn team leert ons dat lantaarnpalen geschikt zijn en worden gemaakt voor toepassingen waarover wij als bevolking niet worden geïnformeerd, laat staan dat ons hierover om toestemming is gevraagd. In de deze video onthult Hulleman hoe lantaarnpalen in gereedheid zijn gebracht voor 5G-toepassingen.

Wil je ons helpen onze rechtszaak kracht bij te zetten? Doe dan mee aan deze actie! Als je onderstaand formulier invult, ontvang je een speciaal voor jou opgemaakte brief die je direct naar de verantwoordelijke wethouder van jouw gemeente kunt sturen. In de brief verwijs je naar de Wet Openbaarheid van Bestuur. Je krijgt van ons ook een brief die je naar Philips kunt sturen. We hebben al veel bewijslast verzameld inzake 5G, maar met de reacties van gemeenten en Philips komen we nog sterker te staan.

Op enig moment krijg je van ons een e-mail en kun je de reactie van de wethouder en Philips bij ons op de website uploaden.

De gegevens van jou zijn bij ons veilig. We gaan met deze gegevens strikt vertrouwelijk om en gebruiken ze alleen voor het doel waarvoor je ze verstrekt. Jouw persoonsgegevens worden nimmer gedeeld met derden zonder jouw voorafgaande, uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming. Je hebt altijd het recht om je persoonsgegevens uit onze bestanden te laten verwijderen. Zie voor meer informatie onze Privacyverklaring.

DOE MEE EN MELD JE HIER AAN!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...