Duitse regering neemt nieuwe vaccinatiewet aan – opzettelijke overdracht aan ongevaccineerden zonder toestemming

De Duitse regering heeft een wet aangenomen die het mogelijk maakt “vaccinaties” te produceren die ervoor zorgen dat de “gevaccineerden” “micro-organismen” uitscheiden die “ingenomen” kunnen worden door de ongevaccineerden, waardoor zij “geïnfecteerd” worden met de “vaccinatie”, bericht halturnerradioshow.com.

Eenvoudig gezegd zullen degenen die vrijwillig een “vaccinatie” krijgen toegediend deze kunnen doorgeven aan anderen die de “vaccinatie” niet wensen te nemen, en degenen die zich hiertegen wensen te verzetten, zullen geen rechtsmiddelen meer hebben.

De wet ter voorkoming en bestrijding van besmettelijke ziekten bij de mens: Infektionsschutzgesetz – IfSG § 21 Vaccins. Bron van de wet: https://perma.cc/B27B-36HDIfSG (IfSG)

Eenvoudig gezegd staat deze wet de regering van Duitsland toe een “vaccin” te laten maken dat aan HUN burgers in HUN land zal worden verstrekt, maar dat letterlijk “besmettelijk” zal zijn voor iedereen, OVERAL.

Stelt u zich eens voor dat u gaat winkelen voor een product dat in Duitsland is gemaakt, maar naar uw land is verscheept. Misschien een auto zoals een Mercedes Benz, BMW, Audi, of Porche.

Stel dat het voertuig in Duitsland is gemaakt en bijvoorbeeld naar de VS is verscheept.

De Duitsers die de auto hebben gemaakt, hebben misschien dit nieuwe “vaccin” gekregen en, terwijl zij de auto fysiek in elkaar zetten, hebben hun lichamen het nieuwe “micro-organisme” in die auto “losgelaten”; misschien op de stoelen, de deurklinken, of in de leidingen van de airconditioning.

U gaat in uw land naar de auto kijken, misschien een proefrit maken, en WHAM, u krijgt het nieuwe micro-organisme binnen door alleen maar in de auto te stappen om er naar te kijken of er een proefrit in te maken! U heeft er totaal geen idee van dat dit nieuwe product u besmet met een Duits “vaccin”!

Poging tot massamoord: Syriër wilde trein in Duitsland laten ontsporen

Wat als dit nieuwe “vaccin” u ziek maakt? Wat als het u doodt? Noch u, noch uw familie hebben enige juridische verhaalsmogelijkheden.

Bovendien, wat als de ziekte die in Duitsland is uitgebroken en die aan de basis ligt van de productie van dit nieuwe vaccin, uw land nooit bereikt en geen bedreiging voor u vormt. Producten die uit Duitsland worden geïmporteerd, komen toch in uw land terecht, en dan krijgt u de nieuwe vaccinatie, of u die nu wil of nodig hebt. Geen keuzevrijheid, geen geïnformeerde toestemming en geen rechtsmiddelen.

Dit is bio-oorlogsvoering, klaar en duidelijk. Duitsland mag het dan geen biologische oorlogsvoering noemen, maar in feite is het dat wel. Mensen besmetten met een biologisch middel zonder hun medeweten of toestemming.

Een regering in Europa die ons niet vertegenwoordigt en niet met onze instemming regeert, beslist voor de rest van de wereld welke zogenaamde “vaccins” wij allemaal moeten hebben, en als het ons niet bevalt, jammer dan – geen wettelijke mogelijkheden tot verhaal.

Dit is in strijd met de code van Neurenberg en schendt de vrije wil van burgers in andere landen overal ter wereld.

Als Duitsland deze wet definitief goedkeurt, mag GEEN DUITS BURGER die dit nieuwe vaccin heeft gekregen naar enig land reizen, uit vrees dat zijn lichaam dit nieuwe micro-organisme afgeeft. Geen enkel Duits product mag worden ingevoerd in welk land dan ook, waar dan ook, uit vrees dat het geïnfecteerd zal zijn met het zogenaamde Duitse “vaccin”.

Dit is een angstaanjagende en totalitaire actie tegen vrije burgers in Duitsland en de rest van de wereld. Deze nieuwe wet moet worden tegengehouden, of Duitsland moet volledig worden geïsoleerd van de rest van de wereld.

37 keer meer bijwerkingen en 76 sterfgevallen na vaccinatie in Zwitserland

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...