Duitse ARD erkent: massahysterie mede door de media (NL ondertiteld)

Een kritische reportage over corona van eind 2020 van ARD, Das Erste. Één van de grootste mainstream media in Duitsland.

Een aantal mensen vroegen of wij de video´s nog hadden. In dit artikel werden de video´s namelijk verwijderd omdat we ze destijds nog via YouTube plaatsten. Maar het zal geen verrassing zijn dat YouTube ons heeft verwijderd.

Bij deze nogmaals de uitzending en onderaan dit artikel nog een kritisch fragment van ARD. 

Mensen worden zwaar misleid

video

We hoorden al geluiden en kregen emails binnen met het bericht dat ARD Das Erste, één van de grootste mainstream media in Duitsland (Duitsland 1 vroeger in de volksmond) toegeeft dat de media fout zit door dagelijks angst te zaaien in de Duitse huiskamers door te blijven schermen met hoge “besmettingsaantallen” en het lastigvallen van mensen via alle Duitse media van ´s ochtends vroeg tot ´s avonds laat met coronagetallen.

In eerste instantie dachten wij dat er wellicht een kleine nuance zou worden aangebracht aan de vorm van verslaggeving van deze zender, ofwel een reportage die wellicht wat minder hysterisch zou doen over dit cijfermatige minivirus met een mortality rate van zo´n 0,13% (al blijven wij beweren dat dat echt nog VEEL en VEEL lager ligt omdat men met 2 maten meet. Men gebruikt bij de griep bijvoorbeeld een ander model dan bij corona om de mortality rate te berekenen. bron)

Maar tot onze grote verbazing wordt hier in de docu van ARD toegegeven dat de media de grootste boosdoener is van de massahysterie. Niet het virus zelf. Niemand ontkent het virus (al is het virus voor zover wij weten nog steeds niet geïsoleerd).

Het leek alsof we zaten te kijken naar eeen video van onszelf. Maar onderstaande video is werkelijk een uitzending van ARD Das Erste, slechts door ons ondertiteld.

Het Duitse Das Erste (ARD) laat een reportage zien waarin met eigenlijk toegeeft dat de media, en vooral de media, er aan hebben bijgedragen dat we ons in deze totale massahysterie bevinden. Een situatie waarin iedereen zijn gezonde verstand lijkt te zijn kwijtgeraakt.

Men laat de flatline zien van het aantal ziekenhuisopnames, (de lijn dat voor het aantal doden staat paste er nietmeer onder, zo laag) er wordt toegegeven dat het schermen met getallen van “besmettingen” bewust een angstbeeld creëert en ook dat de cijfers zonder context worden weergegeven.

Rode lijn is: Aantal ziekenhuisopnames

Iets wat wij al vanaf maart proberen om zo de mensen uit hun angsten te halen en hun verstand te gebruiken. Het was echt al maanden duidelijk.

MEDIAHYPE

In Duitsland wordt men doodgegooid met dit soort koppen en berichtgeving:

2.500 nieuwe besmettingen per dag!
Aantal besmettingen blijft toenemen!
Dit jaar zullen er miljoenen mensen besmet raken!

Enfin, exact zoals in Nederland dus. In grotere landen is het nóg makkelijker de bevolking te manipuleren vanwege het aantal inwoners. Logisch, maar helaas dringt dat (zoals we hebben geleerd de afgelopen maanden) niet door tot een groot deel van de kijkers.

Brazilië is het grootste voorbeeld. De President is vrij rechts, zullen we maar zeggen, en hij verbood de media dagelijks de doden te turven om exact dezelfde redenen die in deze reportage worden besproken.

Maar dus bombardeerde de Westerse media Brazilië wel als de grootste mislukking met natuurlijk President Jair Bolsonaro als de boosdoener. Maar de man had en heeft gelijk. Dit DOE je niet als media zijnde. Doe je het wel? Dan val je je eigen landgenoten aan door een psychologische oorlogvoering te plegen samen met de gevestigde orde.

“27.000 nieuwe besmettingen in Brazilië!” “Weer 12.000 doden in Brazilië!”, we walgden ervan:

Want wat men er niet bij vermeldde is dat Brazilië 210.000.000 (210 miljoen) inwoners telt. Meer dan een kwart van heel Europa. Brazilië doet het beter dan België en Spanje per miljoen inwoners. En ook daar..een zeer ruime 90% van de slachtoffers overleed MET en niet AAN corona en had een leeftijd van gemiddeld 81 jaar. (bron). Simpele cijfers. De halve wereldbevolking trapt er in.

REPORTAGE ARD

In deze uitzending/reportage werden experts, maar nu eens andere experts dan het vaste kliekje mensen dat ieder land wel heeft met modelletjes en nietszeggende cijfertjes om zo de bevolking angst aan te jagen. Ervaringsdeskundigen werden geïnterviewd en mochten zowaar vrijuit spreken.

En dat is uniek te noemen in deze tijden van totale gekte. Wat zit daar achter? (helaas hebben wij geleerd dat vrijwel niets per toeval gebeurt) We weten het niet. Misschien merkt men dat de publieke opinie kantelt? Misschien kiest men toch om aan de goede kant van de geschiedenis te komen staan? Misschien wel niets?

Feit is dat deze uitzending, en die er nog zullen volgen, uiterst belangrijk zijn voor de publieke opinie in Duitsland en dat zal zich verspreiden als een olievlek, hopen we.

“Je begint ´s ochtends met corona aantallen en je gaat er mee naar bed!”, zegt Andreas Gassen.

Professor Thorsten Bauer is het hoofd van een longkliniek in Berlijn. De Covid19 afdeling staat sinds 2 weken volledig stil zoals in vele Duitse ziekenhuizen het geval is, aldus de commentator. Bauer vindt het zo zinloos om “besmettingen” of “positieve PCR testen” via de media te melden. Het doet meer kwaad dan goed.  Volgens ons is het zelfs de grootste veroorzaker van de totale gekte waar we in leven.

“Ik had liever gezien dat het aantal ziekenhuisopnames daar tegenover gezet wordt. Want positief getest betekent niet ziek.”

“20.000 niewe infecties per dag. Dat klinkt in eerste instantie als een apocalyps, deze enorme cijfers. Maar het zou ons niet bang moeten maken omdat een milder verloop of een verloop zonder symptomen niet zoveel bijdraagt aan de infectiegeschiedenis.”

In Duitsland, het land van 83 milj Playeroen (83.000.000) liggen slechts 447 besmette (oudere) personen op de IC.

“Men moet weten dat er in Duitsland wekelijks tussen de 16.000 en 20.000 mensen overlijden.”

Goed. Kijk hier naar de reportage over de coronagekte en de misleiding van de media uitgezonden door het halfbroertje van NPO1. Het Duitse Das Erste (ARD)

Mark Rutte en Hugo de Jonge? Kijken jullie ook even mee? Het is Nederlands ondertiteld dus zelfs Mark kan het volgen.

We worden echt dood en doodziek van zoveel mensen die dit even als Fakenews en knipwerk afdoen. Per mail. Op Twitter. Op YouTube. Blijkbaar geniet een gedeelte van Nederland van de onderdrukking? Wij verspreiden geen nepnieuws! Kunnen we er naast zitten? Ja, we zijn allemaal mensen en dan wordt dat uitgebreid gerectificeerd maar het is vrijwel nooit gebeurd. Een voorbeeld voor de mainstream media.

We werden van alle kanten beschuldigd van nepnieuws en FACEBOOK FACTCHECKERS beperkt ons account nog meer, dit zou fakenews zijn.

Hier de aflevering waar het fragment uit komt:

https://www.daserste.de/information/nachrichten-wetter/ard-extra/videosextern/ard-extra-die-corona-lage-344.html

Nog een reportage van ARD met kritiek op het coronabeleid.

video

Cvergenomen van CommonsenseTV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...