Gezondheidsautoriteit loog, miljoenen stierven: de samenzwering achter de onderdrukking van hydroxychloroquine

Een andere emailbom uit de Amerikaanse staats-immunoloog Anthony Fauci archieven is naar buiten gekomen, deze laat zien dat “Amerika’s dokter” heel goed wist dat hydroxychloroquine (HCQ) een effectief middel was tegen het Wuhanvirus en er toch voor koos om tegen het publiek te liegen door het tegendeel te beweren.

Niet alleen dat, maar Fauci spande samen met andere deep state entiteiten om HCQ te verbieden zelfs maar te worden toegestaan als een “goedgekeurde” behandeling voor het Chinese virus, hoewel talrijke studies bewijzen dat het een effectief middel is tegen allerlei soorten coronavirussen.

Vijftien jaar geleden was Fauci zelf een groot voorstander van HCQ, omdat hij, voordat het politiek incorrect was om dat te doen, had aangegeven dat HCQ werkt tegen SARS, een neef van de Wuhangriep.

Chloroquine, zo gaf Fauci al in 2005 toe, “heeft de SARS-CoV infectie volledig uitgeschakeld”. Om wat voor reden dan ook, veranderde het verhaal in 2020 toen SARS-CoV-2 (covid) opdook, toen Fauci plotseling besloot dat HCQ en zijn derivaten niet gebruikt konden worden voor behandeling van de Chinese ziekte.

In antwoord op een vraag van 24 februari 2020, was Fauci afwijzend over de mogelijke voordelen van HCQ in een vroege behandeling van de Wuhangriep.

“Zijn er aanwijzingen / gegevens om deze claim uit China (bijgevoegde publicatie) te onderbouwen dat chloroquine / hydroxychloroquine COVID-19-infecties en longaandoeningen kan verminderen?”, schreef Maryland-farmacoloog Philip Gatti in een e-mail aan Fauci.

“Er zijn geen gegevens in dit korte rapport en dus heb ik geen manier om hun claim te evalueren”, antwoordde Fauci. “Er gaan veel van dit soort beweringen rond. Ik zou graag hun gegevens zien”.

Fauci verdubbelde zijn misleiding door te beweren dat hydroxychloroquine “gevaarlijk is

Aantal COVID-gevallen in Delhi loopt dramatisch terug na massale distributie van Ivermectine

Nadat hij de gegevens had gekregen, ging Fauci door met zijn bewering dat HCQ niet effectief was tegen het Chinese virus, en ging zelfs zover te beweren dat het gebruik ervan “gevaarlijk” was.

Tijdens een verschijning op CNN afgelopen voorjaar, waarschuwde Fauci de kijkers van het netwerk dat het gebruik van HCQ preventief, zoals toenmalig president Donald Trump had gedaan, gevaarlijk was, ondanks het feit dat het middel al tientallen jaren zonder problemen wordt gebruikt.

Het lijkt erop dat Fauci Trump alleen maar wilde tegenspreken in plaats van de Amerikanen te informeren over een veilig en effectief middel tegen de Chinese griep. Omdat Trump voor HCQ was, was Fauci ertegen, en bewees daarmee zijn loyaliteit aan de politiek in plaats van aan de geneeskunde.

Miljoenen mensen zijn nu dood, dankzij het slechte advies van Fauci. Big Tech volgde dit voorbeeld door alle informatie over HCQ verder van sociale media te censureren, en een groot deel van de wereld werd ondergedompeld in lockdowns, mondkapjesmandaten en bedrijfssluitingen – allemaal vanwege Fauci’s leugens.

Vergeet niet dat Fauci in 2013 het gebruik van HCQ promootte bij de behandeling van MERS, een ander type coronavirus dat lijkt op SARS en de Wuhangriep. Wat is er sindsdien veranderd? Trump werd president, is het eenvoudige antwoord.

Als de geschiedenisboeken worden geschreven zal Dr. Tony Fauci de boeken ingaan als een van de grootste massamoordenaars van onze tijd.

Hij financierde het onderzoek naar het coronavirus in de V.S. Daarna financierde hij het in China nadat het hier verboden was. Toen bagatelliseerde hij de ernst van de ziekte. Toen loog hij over een succesvolle behandeling voor de gevaarlijke door de mens veroorzaakte ziekteverwekker.

Fauci is een moordenaar. Arresteer Fauci, schrijft Jim Hoft op thegatewaypundit.com.

Men vraagt zich af waar Fauci zich verbergt nu dit hele schandaal aan het licht komt. Fauci is snel de meest gehate figuur op de planeet aan het worden, misschien nog wel meer dan miljardair eugeneticus Bill Gates. Het goede nieuws is dat er uiteindelijk gerechtigheid komt voor hen allemaal.

COVID-19 gevallen nemen in India af door verspreiding van Ivermectine en Hydroxychloroquine


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...