Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen

Het gaat te ver om ‘The Walking Dead’ nu al predictive programming te noemen, maar gezien de wetenschappelijke bewijzen die nu voorhanden zijn zou dit plaatje wellicht wel eens meer dan enkel een satirische ‘meme’ kunnen zijn.

—————————————————————————————————————————————–

Nieuw voer voor besmettingstheorieën PCR-test – Het laten vaccineren IS uw eigen verantwoordelijkheid, ondanks alle propaganda en indirecte dwang

—————————————————————————————————————————————–

De laatste weken krijgen we van diverse kanten berichten van opvallend vreemd of zelfs gevaarlijk gedrag van mensen. Op straat, in winkels en in het verkeer valt het op dat sommige mensen zich afwezig of verward gedragen, wat her en der voor de nodige (bijna-) ongelukken zou kunnen hebben gezorgd. Toeval? Eenzijdige perceptie? Of is er misschien toch meer aan de hand? Heeft het wellicht te maken met het nu vastgestelde feit dat het spike proteïne, zoals de Covid-19 vaccins die in uw lichaam doet aanmaken, alle delen van de hersenen kan binnendringen, zoals in een Nature Neuroscience studie is aangetoond? Zet dit dan eens in het licht van enkele officieel aan Covid toegeschreven symptomen zoals ‘duizeligheid, verzwakt bewustzijn (/concentratie), verwarring, toevallen’, die door het spike proteïne van het virus zouden worden veroorzaakt – hetzelfde spike proteïne waar uw lichaam dankzij de vaccins een fabriek van is geworden.

De wetenschappers constateerden dat intranasale toediening bij muizen ervoor zorgt dat het spike proteïne binnen 30 minuten in ALLE delen van de hersenen te detecteren is, inclusief de frontale cortex (waar zaken zoals het nemen van beslissingen, plannen, impulsbeheersing en sociaal gedrag worden geregeld), het cerebellum, de middenhersenen en de pons-medulla, een onderdeel van de hersenstam dat zintuiglijke waarnemingen doorgeeft aan de thalamus. (Zie pagina 374)

Het spike proteïne hoeft enkel tegen of op de cribriforme (zeefvormige) plaat diep achter in de neus te worden aangebracht – dezelfde ‘plaat’ waar de staafjes van de gewraakte PCR test opzettelijk tegenaan stoten, wat volgens critici overigens totaal onnodig is om een goed slijmstaaltje te kunnen afnemen. De zeefvormige plaat hoeft niet te worden doorboord om het spike proteïne erdoor te kunnen laten dringen. Het spike proteïne blijkt via intranasale toediening ook in uw bloed terecht te komen.

Nieuw voer voor besmettingstheorieën over PCR-test

De bevindingen zullen vermoedelijk nieuw voer zijn voor nog onbewezen theorieën dat mensen met de PCR test mogelijk heimelijk ergens mee worden besmet, zoals vorig jaar door een aantal onafhankelijke critici en alternatieve mediasites werd geopperd. Dat de nanodeeltjes in de vaccins indirect zowel de bloed-placenta als de bloed-brein barrière kunnen doorbreken en hersenschade kunnen veroorzaken, werd in een eerdere Nature studie door gevestigde wetenschappers al wel ondubbelzinnig aangetoond.

De nanodeeltjes zijn bedoeld om te voorkomen dat uw lichaam het vaccin, dat door uw afweersysteem als een virus wordt beschouwd, meteen aanvalt en vernietigt. De mRNA code moet namelijk zo lang mogelijk worden beschermd, zodat er voldoende tijd is om uw cellen te instrueren spike-proteïnen te gaan aanmaken.

Omdat het vooral bij vaccinatievoorstanders maar niet schijnt te willen doordringen:

* Nano-deeltjes = mRNA = uw cellen = spike proteïne;

Nano-deeltjes kunnen hersenschade veroorzaken;

Spike proteïne dringen aangetoond de hersenen en bijna alle andere organen binnen;

en veroorzaakt Covid-19 symptomen (logisch, want spike = corona/Covid-19).

* Gevaccineerden worden vervolgens spike-proteïne ‘fabrieken’ en ‘shedders’: Oprichter Moderna en utivinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike proteïnene verspreiden.)

De gevestigde wetenschap heeft dus de maandenlang in de mainstream media verkondigde leugen ontmaskerd dat het vaccin niet in uw bloedbaan en organen terecht komt, maar alleen in uw spierweefsel blijft. Minister Hugo de Jonge dekte zich vorig jaar overigens al in door de nanodeeltjes in de vaccins letterlijk ‘een risico’ te noemen, een risico dat gevaccineerden – weliswaar onder extreme politieke en maatschappelijke druk – willens en wetens toch genomen hebben.

En dat zal ook de overheid tegen de mensen zeggen die wellicht ooit verhaal willen halen als ze merken wat de gevolgen zijn van de vaccins in hun lichamen (en dat kan op zowel de zeer korte termijn, pal na vaccinatie, als op de lange termijn. mRNA/DNA manipulatie en -schade is namelijk net als kanker: het kan zich razendsnel ontwikkelen, maar er ook jaren over doen).

Het IS uw eigen verantwoordelijkheid, ondanks alle propaganda en indirecte dwang

De overheid heeft immers op voorhand alle verantwoordelijkheid afgewezen en bij de zorgverleners neergelegd. Ondertussen lijkt het RIVM nu ook kinderen tussen de 12 en 18, die – op zeer hoge uitzonderingen na – geen enkel risico lopen ernstige Covid-19 te krijgen of daaraan te sterven, met deze genmanipulerende stoffen te willen inenten. De EMA heeft het Pfizer ‘vaccin’ inmiddels goedgekeurd voor 12 tot 15 jarigen.

Eigenlijk ben ik het wat verantwoordelijkheid betreft nog met de overheid eens ook. Want ondanks alle misinformatie, desinformatie, propaganda en soms zelfs regelrechte leugens die de mainstream media dagelijks over u uitkotsen, en ondanks de door de staat verordonneerde discriminatie middels het invoeren van test/vaccinatiepaspoorten, IS het uw eigen verantwoordelijkheid goed uit te zoeken wat u in uw eigen lichaam laat injecteren, zeker als u weet dat die injecties en de gevolgen daarvan nooit meer ongedaan kunnen worden gemaakt.

Als u een fles drank of voedingsmiddel koopt en op het etiket iets leest dat u niet vertrouwt, zoekt u op internet dan naar wat de fabrikant over zijn eigen middel zegt (‘de slager…’, ‘wij van wc eend…’) , of naar wat onafhankelijke en kritische experts ervan zeggen? Waarom doen velen dit dan niet wat betreft deze genetisch gemanipuleerde organismen (GGO’s), deze gentherapieën? Enkel omdat de overheid en de media ook uitsluitend naar de fabrikanten en de van hen afhankelijke wetenschappers en medici luisteren, en louter hun extreem gekleurde visie over hun eigen producten als ‘de waarheid’ verkondigen?

 

Xander

(1) Nature Neuroscience
(2) Hal Turner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...