Schokkende analyse van levend bloed na COVID-19 injectie

Een vrouw uit Nevada, V.S., genaamd Cheryl Reeder deelde een zeer alarmerend bericht over de gezondheidseffecten van het COVID-19 vaccin. Dit werd gepost op een social media site. Frontnieuws vraagt zich af of dit gecontroleerd kan worden door iemand met verstand van bloedanalyse?

“Ik heb een vriendin die een Nutrition Microscopist is. Zij is een expert op haar gebied en heeft mij enorm geholpen. Ze heeft veel cliënten die het vaccin hebben genomen en vroeg hen om langs te komen voor een gratis bloedanalyse. Tot haar grote schrik, is dit wat ze zag. Het bovenste beeld is van volledig gezond bloed en bloedcellen vóór de ‘vax’ injectie. De bloedcellen veranderden drastisch gedurende de volgende paar dagen. De derde afbeelding (in het midden onderaan) toont ontelbare, vreemde nanodeeltjes (witte stipjes) die kort na de injectie in je bloed opduiken. Je lichaam kan hier NOOIT van ontgiften en uiteindelijk zullen die nanodeeltjes elke cel in je lichaam binnendringen”.

Hier is haar eigenlijke Facebook post: https://www.facebook.com/cheryl.reeder.758/posts/2885165928468770

Op de laatste foto hierboven, de vierde foto rechtsonder, is te zien dat de bloedcellen van deze persoon niet langer glad en symmetrisch zijn. Ze zijn nu bedekt met knobbels en uitsteeksels.

Dr. Sherri Tenpenny (zie: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”) en Dr. Luc Montagnier (zie: Professor en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier waarschuwt dat COVID-19 vaccin kan leiden tot slopende ‘Neurodegeneratieve ziekten’) en anderen, zeggen dat de injecties mensen letsels zullen toebrengen en nooit zullen stoppen met doden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...