DE KOMENDE DREIGING – PFIZER BAAS BREEKT LOS

In deze NL ondertitelde zeer recente serie van 2 afleveringen breekt de zojuist gepensioneerde Pfizer baas los over de inhoud van de verschillende covid vaccins. LEVENSGEVAARLIJK is zijn conclusie en wie kan het beter weten dat de fabrikant zelf?

Deze door het Amerikaanse charismatisch christelijk TV station Daystar gemaakte serie heeft ervoor gezorgd dat ook zij van alle social media weg gecensureerd zijn. Toch geven ze juist extra gas, waarmee ze hun decennia lange uitstekende reputatie ‘op het spel zetten’, althans t.a.v. de mainstream media. We zijn ontzaglijk blij met hun top uitzendingen die zeker vele levens redden. Niemand kan zeggen dat dit ondoordachte herrieschoppers zijn, wappies etc zonder zichzelf daarmee voor schut te zetten, want met zelfs 1% overgebleven gezond verstand kan iedereen die deze video’s bekijkt zien dat hier uiterst journalistiek verantwoord professioneel werk is verricht.

Stuur deze video direct naar naar je huisarts, lokaal ziekenhuis en iedereen in je vrienden en familiekring. Zet het op een usb stick, brand het op dvd (binnenkort hier te bestellen)
of verzin een andere manier om het te delen. DIT IS VAN LEVENSBELANG.

Juist degenen die de massa volgen, krijgen een kans door deze zeer genuanceerde duidelijke uitleg in het eerste deel van deze 2 uitzendingen. Deel 2 is onderweg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...