Biochemist – “Als je de dodelijke injectie hebt genomen…”

Oeps, we hebben een fout gemaakt” – ze zijn al hun excuses aan het oefenen voor de doden en bijwerkingen die de planeet kunnen overspoelen. Bulik legt uit wat je moet doen als je gedupeerd bent.

Cornelius G. Bulik heeft een Master in Biochemie, Universiteit Pierre & Marie Curie, Parijs Frankrijk, en een Master in Moleculaire biologie en pathologie, Universiteit van Montreal, Faculteit der Geneeskunde, bericht beforeitsnews.com.

“Mijn interesse gaat uit naar de praktijk en de middelen om een jonge en gezonde geest en lichaam te behouden, zelfs op gevorderde leeftijd, zoals na de leeftijd van 70 tot 120 jaar en meer. Ik ben er trots op een voorbeeld te zijn in dit streven.

Al meer dan een jaar leven we in ‘interessante tijden’ en zijn we getuige van maatschappelijke veranderingen over de hele wereld die twee jaar geleden nog ondenkbaar leken.

De meeste mensen hebben, zoals gewoonlijk, geen idee wat de werkelijkheid is en conformeren zich gewoon aan wat de leiding hen opdraagt te doen.

Ja, ons wordt verteld dat we een kudde zijn, en dat we een lapje stof op het gezicht moeten dragen en kudde-immuniteit moeten verwerven door middel van vaccins tegen een dodelijk coronavirus dat regelmatig verandert (muteert) in nieuwe varianten, gevaarlijker en dodelijker dan de vorige, iets wat nog nooit eerder in de biologie is waargenomen!

Elke goede viroloog zal u vertellen dat elk virus zich aanpast en minder en minder dodelijk wordt wanneer het van soort verandert. Maar de politici zeggen dat het nieuwe coronavirus COVID -19 precies het tegenovergestelde doet. De nieuwe varianten worden steeds dodelijker. Kinderen leken vorig jaar immuun te zijn…; nu niet meer, en zij moeten het masker dragen en de prik krijgen zoals de rest van ons!

“OVERBEVOLKING”

“Prik gehad? Niet meer vliegen” – Mogen gevaccineerden geen lange-afstandsvluchten meer nemen?

Sinds de oudheid horen we regelmatig dat we met te veel zijn op deze planeet. De remedie, was OORLOG; we lezen dit in Homerus’ Ilias & Odyssee met de oorlog van Troje, zo’n negen eeuwen v. Chr.

Meer recent hebben Malthus, Darwin, Galton en anderen ons kennis laten maken met de ‘wetenschappelijke’ eugenetica; en nog recenter dringen Rockefeller, Turner, Gates aan op een uitdunning van “de kudde” – ja, u en ik, en onze kinderen, en zeker niet zij!

Om het doel van het ruimen van de kudde te bereiken, zoals Gates, in zijn TEDTALK zei, is één van de middelen door middel van “VACCINES” (en de “sheeple” in het publiek klapten)!

Ja, de giffen die zij vaccins noemen zijn geen vaccins maar een genetisch interventiemiddel; in feite is het doel om iedereen die de prik heeft gekregen een genetisch gemodificeerd organisme-gif te laten produceren – het spike-eiwit (net zoals de GMO-geiten spike-eiwitten produceren in hun melk).

We hebben een enorme fout gemaakt. We realiseerden het ons tot nu toe niet”, zegt Bryan Bridle, een virale immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario. Hij waarschuwde de luisteraars dat zijn boodschap “angstaanjagend” was.

Dus, wat bedoelt hij met “We realiseerden het ons tot nu toe niet”?!

Onderzoek toont aan dat het spike-eiwit van COVID-19 ‘vaccins’ in de bloedbaan terechtkomt en de endotheelcellen van de bloedvaten doodt, wat de duizenden gemelde bijwerkingen verklaart, van bloedstolsels en hartziekten tot hersenbeschadiging en voortplantingsproblemen.

Natuurlijk wisten ze dit al, omdat ze dit al hadden waargenomen bij dieren die geïnjecteerd waren met de prik, jaren voordat ze begonnen dit gif bij mensen in te spuiten. Al deze dieren – muizen, ratten, konijnen, fretten, nertsen… stierven allemaal toen ze geïnjecteerd werden met het gif dat zij nu bij de mensen inspuiten; oud, jong, en kinderen; Het is misdadig!

Minstens 60 procent van alle nieuwe Covid-19 “gevallen” doen zich voor bij mensen die al gevaccineerd waren

Nu de kat uit de zak is, en we de onbeschrijflijke schade zien die het vaccin heeft aangericht, en nog steeds aanricht, is het disclaimende betoog “We realiseerden het ons tot nu toe niet”!

Vaccinonderzoekers waren ervan uitgegaan dat de nieuwe mRNA COVID-vaccins zich zouden gedragen als “traditionele” vaccins en dat het spike-eiwit van het vaccin – verantwoordelijk voor de infectie en de ernstigste symptomen ervan – grotendeels in de vaccinatieplaats bij de schouderspier zou blijven, zeggen ze nu.

Niettemin hebben de Japanse gegevens reeds aangetoond dat het spike-eiwit van het coronavirus in het bloed terechtkomt, waar het nog verscheidene dagen na de vaccinatie circuleert en zich vervolgens ophoopt in organen en weefsels, waaronder milt, beenmerg, lever, bijnieren, en in hoge concentraties in de eierstokken en testikels.

Ze wisten dit, en ze weten dit nu, en ze gaan nog steeds door met het inspuiten van dit gif bij miljoenen mensen – ouderen, jongeren en kinderen. Hoe misdadiger dan dit?!

We kunnen concluderen dat dit met opzet wordt gedaan, om de kudde te ruimen – de menselijke kudde, u en ik, en onze kinderen – Bill Gates zei het schaamteloos in zijn presentatie, nietwaar?!

WAT MOETEN WE DOEN?

Allereerst, neem hun giftige prik niet!

Voor het geval je het niet wist, en je hebt de prik genomen, moet je kwetsuren verwachten en zelfs de dood in de komende twee jaar als je niets doet.

Begin met het kopen, of ga naar buiten en zoek witte dennennaalden/-bladeren (witte dennen-, sparren-, ceder- en sparrennaalden bevatten shikiminezuur en suramine), en maak een aftreksel in heet water met wat alcohol of vet zoals kokosolie of boter.

Gebruik veel bladeren per liter water, en laat ze ongeveer een ½ uur trekken.

Zogende moeders ervaren dat hun melkaanvoer stopt na het krijgen van een COVID-injectie

Het is beter om een elektrische blender te gebruiken om het shikiminezuur en de suramine eruit te halen. Doe het geheel vervolgens in een zeef en druk met een lepel op de pasta om het sap eruit te halen. Drink ’s morgens en ’s avonds een ½ glas van dit extract om de spike-eiwitten te neutraliseren.

Ter voorkoming van bloedstolsels moet u elke acht uur een eetlepel natto (vers of gehydrateerd) innemen. Het is belangrijk dat u hele natto neemt en niet de gezuiverde nattokinase; dit enzym lost de stolsels op. Naast nattokinase bevat natto ook andere belangrijke moleculen, waaronder vitamine K2, belangrijk voor de gezondheid van de vaatwanden die door het spike-eiwit zijn beschadigd.

Door dit te doen, beetje bij beetje, zal je lichaam zich ontdoen van de cellen die het spike-eiwit produceren, en dan kun je jezelf veilig beschouwen.

Houd er rekening mee dat gevaccineerde mensen het spike-eiwit om zich heen lijken af te scheiden. Dus, als je in de aanwezigheid van zulke mensen leeft, thuis of op het werk, moet je jezelf beschermen tegen het uitscheiden met natto, vitamine D3 (10000 U.I./DAG), magnesium, zink en vitamine A.

Eet gezond voedsel, stel jezelf bloot aan de zon en indien mogelijk, duik regelmatig in zeewater, en het belangrijkste vergeet je witte dennennaalden drankje niet.

De beste wensen voor het welzijn van u en uw dierbaren, en moge God ons helpen, en ons inspireren om het goddelijke in ons beter te dienen”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...