Huiveringwekkende studie toont aan dat mRNA-vaccin nanodeeltjes door het hele lichaam circuleren

Zoals ik verleden jaar al zei toen de rapporten zeiden dat de LNP’s afgebroken zouden worden en zouden verdwijnen….: “alleen Hans Kazan kan dingen laten verdwijnen….”

Nieuw onderzoek, uitgevoerd in Japan, toont aan dat Lipid NanoParticles (LNPs) die de mRNA-code bevatten, na vaccinatie op grote schaal door het lichaam circuleren en de hersenen, milt, dikke darm, hart, lever, longen en andere organen bereiken.

Het is niet verrassend dat alles wat het establishment ons heeft verteld over COVID-vaccins een berekende leugen is geweest. Een van de grootste en meest verraderlijke leugens is dat “mRNA vaccin injecties in de arm blijven en geen nanodeeltjes door het lichaam laten circuleren”. Nu weten we dat dit een totale leugen is, aangezien uit nieuw onderzoek in Japan blijkt dat Lipide NanoParticles (LNPs) die de mRNA-code bevatten, na vaccinatie op grote schaal door het lichaam circuleren en de hersenen, milt, dikke darm, hart, lever, longen en andere organen bereiken.

Het onderzoeksartikel, oorspronkelijk geschreven in het Japans en automatisch vertaald in het Engels, is te vinden onder deze link op de server van Natural News (PDF).

De studie, “Pfizer confidential” (“Pfizer vertrouwelijk”) genaamd, staat bekend als een bio-distributie studie die luciferase enzymen en radio-isotoop markers gebruikt om de distributie van Pfizer’s mRNA LNP’s in het lichaam nauwkeurig te volgen. De bevindingen zouden ertoe moeten leiden dat de gezondheidsautoriteiten onmiddellijk alle mRNA-vaccins van de markt haalt.

SARS-CoV-2 mRNA-vaccin (BNT162, PF-07302048)

2.6.4 Samenvatting van de farmacokinetische studie

De studie onthult hoe mRNA-LNP’s in het lichaam worden verspreid, en zelfs de eierstokken en teelballen aantasten, wat enorme vragen oproept over de vruchtbaarheid bij degenen die mRNA-vaccin injecties krijgen. De volgende afbeelding toont de massa NLP’s (in microgram) die in elk orgaan na mRNA-vaccinatie wordt aangetroffen. Merkt u op hoe het de bijnieren aanvalt?

CIA neurobiologie expert over hoe RNA vaccins de menselijke hersenen controleren

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is

Een pro-vaccin arts genaamd Dr. Byram W. Bridle, PhD. werd geïnterviewd door Alex Pierson in de “On Point” podcast. Dat interview staat ook op Brighteon.com en wordt hier getoond. Het duurt ongeveer 9 minuten:

In het interview. Dr. Bridle zegt de volgende verbluffende dingen. Onthoud, terwijl u dit leest, dat Dr. Bridle 100% pro-vaccin is en geen kritiek heeft op andere vaccins:

…het spike-eiwit, op zichzelf, is bijna geheel verantwoordelijk voor de schade aan het cardiovasculaire systeem. Als het in omloop komt, inderdaad, als je het gezuiverde spike-eiwit injecteert in het bloed van onderzoeksdieren, krijgen ze allerlei soorten schade aan het cardiovasculaire systeem, en het kan de bloed-hersenbarrière passeren en schade veroorzaken aan de hersenen.

Ze vonden het spike-eiwit in de bloedsomloop, dus in het bloed van 11 van die 13 gezondheidswerkers die het vaccin hadden gekregen. Wat dit betekent is, dus we weten al een lange tijd dat het spike eiwit een pathogeen eiwit is, het is een toxine is. Het kan schade in ons lichaam aanrichten als het de bloedsomloop komt. Nu hebben we duidelijk bewijs dat de vaccins ons lichaam, in de spieren of de cellen in onze deltaspieren dit eiwit laten produceren, niet het vaccin zelf, plus dat het eiwit in de bloedsomloop terechtkomt. Wanneer het in omloop is, kan het spike-eiwit zich binden aan de receptoren op onze bloedplaatjes en de cellen die onze bloedvaten bekleden. Wanneer dat gebeurt, kan het er voor zorgen dat de bloedplaatjes samenklonteren wat kan leiden tot stolling. Dat is precies waarom we stollingsstoornissen zien in verband met deze vaccins. Het kan ook leiden tot bloedingen. En natuurlijk is het hart erbij betrokken, het is een belangrijk deel van het cardiovasculaire systeem. Dat is waarom we hartproblemen zien. Het eiwit kan ook de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken. Dat is waarom in de gevallen van fatale bloedstolsels dit vaak in de hersenen wordt gezien.

We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit-antigeen was, we hebben nooit geweten dat het spike-eiwit zelf een toxine en een pathogeen eiwit was. Dus door mensen te vaccineren, enten we ze onbedoeld in met een giftige stof en bij sommige mensen komt dit in de bloedsomloop. En als dat bij sommige mensen gebeurt, kan het schade aanrichten, vooral aan het hart- en vaatstelsel. Ik heb geen tijd, maar er zijn veel andere legitieme vragen over de veiligheid op lange termijn van dit vaccin. Bijvoorbeeld, in verband met de ophoping in de eierstokken is een van mijn vragen, “zullen we jonge mensen onvruchtbaar maken, sommigen van hen?” Dus, ik zal het hierbij laten.

Dr. Bridle zegt nu precies wat veel Frontnieuws-lezers reeds vermoeden. Het spike-eiwit is vergif, en het is wat bloedstolsels en sterfgevallen veroorzaakt.

Via naturalnews.com.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...