Arts: “Word wakker, want ´de microbe´ is vervalst!”

Bekijk hier de video = https://odysee.com/5b6e1016-2a23-40cd-b278-f73ffc683d0b

“Word wakker, want ´de microbe´ is vervalst!”. Zo luidt de wekroep van een arts uit de VS. Dr. Derek Knauss, klinisch laboratoriumwetenschapper uit Zuid-Californië, is gepromoveerd in virologie en immunologie en heeft zich op dit gebied gespecialiseerd. Hij wilde exact weten hoe het zit met Covid-19. Voor dit doel werden in Zuid-Californië zogenaamd positieve Covid-19-monsters verzameld en in het laboratorium getest. Dr. Knauss en zijn team vonden geen enkel Covid-virus in alle 1500 monsters.

 

In plaats daarvan stuitten ze op Influenza A en deels ook op Influenza B. Om helemaal zeker te zijn, werden de resterende monsters naar twee private Amerikaanse universiteiten gestuurd, aan de Stanford Junior University en aan de Cornell University, evenals naar enkele laboratoria van de Universiteit van Californië. Ze kwamen allemaal tot hetzelfde resultaat: géén Covid, alleen maar Influenza A en B. De wetenschap wendden zich daarop tot de Amerikaanse gezondheidsinstantie CDC met het verzoek om het beschikbaar stellen van levensvatbare monsters van Covid. Deze kon de CDC echter niet leveren, omdat zij daar niet over beschikt.

Dr. Knauss en zijn team kwamen tot de harde conclusie dat Covid-19 bedacht en fictief is. Volgens hun vaste overtuiging gaat het om het griepvirus Covid. Dr. Knauss benadrukt zijn overtuiging als volgt:

“Ik heb nog geen enkel bruikbaar monster van Covid-19 gevonden waarmee ik kon werken. Wij van de zeven universiteiten, die de laboratoriumtests op deze 1500 monsters hebben uitgevoerd, klagen nu de CDC aan wegen Covid-19 bedrog. De CDC heeft ons nog geen enkele levensvatbaar, geïsoleerd en gereinigd monster van Covid-19 gestuurd. Wanneer ze ons deze niet kunnen of willen sturen, dan zeg ik dat er geen Covid-19 bestaat, het is fictief.”

Niemand in een of ander laboratorium ergens in de wereld zou dit virus in zijn geheel geïsoleerd en gereinigd hebben, aldus Dr. Knauss. Dat zou komen, omdat men het nooit echt gevonden zou hebben, maar alleen maar kleine stukjes RNA, die nooit geïdentificeerd werden als het virus.

“We hebben dus alleen maar te maken met een andere griepstam, zoals ieder jaar – Covid-19 bestaat niet […]. Covid-19 is bedrog, arglistige misleiding.”

Sinds de uitbraak van de zogenaamde coronapandemie hebben talloze andere wetenschappers in de hele wereld bewezen dat het bij corona om een enorm bedrog op de hele wereldbevolking gaat. Desondanks worden door de meeste landen de drastische coronamaatregelen nog steeds opgelegd en daardoor de levensomstandigheden van de volkeren dramatisch verslechterd. Dan rest slechts de hoop dat de wekroep van Dr. Knauss, “Word wakker, want ´de microbe´ is vervalst”, niet wegsterft, maar mede bijdraagt aan de overtuigende bewijsvoering tegen de veroorzaker(s), voordat de hele wereld ontwaakt in bittere slavernij.

Bron:
politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...