Spectaculaire daling aantal doden India en Mexico na toedienen Ivermectine

Waarom zou je een goedkoop, bewezen veilig en werkend medicijn toedienen als je ook een vermogen kunt verdienen met miljarden experimentele genmanipulatie injecties?

—————————————————————————————————————————————–

Ivermectine, het medicijn waar huisartsen in Nederland een boete van € 150.000,- voor kunnen krijgen als ze het aan een (veronderstelde) Covid-19 patiënt geven, heeft in Mexico en India voor een spectaculaire daling van het aantal doden gezorgd nadat de overheid besloot om het – zeer tegen de zin van de WHO en de farma industrie – toch aan mensen toe te dienen.

Zoals in bijna alle landen explodeerde in India het aantal doden nadat met de massale vaccinatiecampagne was begonnen. Het dagelijkse aantal slachtoffers was in januari gedaald tot ver onder 100, maar nadat werd begonnen met de Covid vaccinaties steeg het aantal doden pijlsnel naar ruim 4500 per dag halverwege mei.

Op 20 april begon men in de Indiase hoofdstad Delhi met het gebruik van Ivermectine. Het aantal doden daalde van 28.395 naar slechts 2260 op 22 mei, een vermindering van maar liefst 92%. In Uttar Pradesh hetzelfde patroon: 37.944 doden op 24 april, en toen werd Ivermectine erbij gehaald. Op 22 mei nog maar 5.964 doden, een daling van 84%.

Big Pharma en politiek onderdrukken goedkoop en bewezen veilig medicijn

Ivermectine werd in april 2020 al door diverse wetenschappers aangehaald als bewezen veilig medicijn, maar zwaar door de WHO en alle autoriteiten onderdrukt. In augustus 2020 zette de eminente Australische professor Thomas Borody zich er nog eens voor in, maar tevergeefs. Big Pharma kan namelijk niets verdienen aan het patentvrije en daarom zeer goedkope Ivermectine, en de politiek is overduidelijk gebaat bij het in stand houden van deze p(l)andemie, omdat het hen de mogelijkheid geeft om steeds meer dictatoriale controle over het volk uit te oefenen.

Ook in Mexico City werd een spectaculaire daling van het aantal doden behaald nadat werd begonnen met Ivermectine:

In Buffalo (New York) moest een in het ziekenhuis opgenomen vrouw de rechter inschakelen om Ivermectine voorgeschreven te krijgen. De rechter stelde haar in het gelijk, ze kreeg Ivermectine, en herstelde, waardoor ze weer naar huis kon.

De argumenten die tegen Ivermectine worden aangehaald – er zouden nog geen ‘dubbelblinde’ studies naar zijn verricht – worden niet toegepast op de als vaccins vermomde gentherapie injecties die inmiddels bij bijna 2 miljard mensen zijn ingespoten. Deze stoffen, waar alleen al in de VS en Europa inmiddels meer dan 16.000 mensen aan zijn gestorven en vele honderdduizenden (chronisch) ziek of gehandicapt hebben gemaakt, kregen een voorlopige goedkeuring, en hoeven pas in 2022 of zelfs 2024 ‘veilig’ te worden bevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...