Neuroloog en wakkere verpleegkundigen…. en wanen

Vandaag is mij verteld dat ik aan wanen lijd. Als geen ander wetend wat wanen zijn en 10 maanden DAGELIJKS mezelf erop getoetst te hebben omdat ik mijn conclusies te bizar voor woorden vond moet ik mijzelf diagnosticeren en concluderen dat ik niet aan wanen lijd maar dat ik het bij het rechte eind heb.

Zoals gezegd heb ik dagelijks getwijfeld en ging ik weer studeren. De onderzoeken van de mrna “vaccins” lezen die 10 jaar lang zijn gehouden en waar ALLE dieren aan dood zijn gegaan. Ja eerst ging het goed met de dieren totdat het rauwe virus weer langs kwam.

Ik heb Pfizer als organisatie onderzocht en ben me rot geschrokken. Ik heb de misdaden gelezen vanaf 1900 van Pfizer, ik weet welke nazi’s er aan de top hebben gezeten tijdens en na WO2. Ik weet wie Moderna is (Moderate RNA) en dat ze nooit eerder een vaccin op de markt gebracht.

Ik ken (als sinds 35 jaar verpleegkundige zijnde) de eed van Hippocrates, de Neurenberg code, de Geneefse conventie en de rechten van de mens.

Ik heb 12 maanden topadvocaten gevold die binnenkort op 3 continenten als groep (1000 advocaten en 10000 artsen) rechtszaken beginnen onder de noemer “de grootste misdaad tegen de menselijkheid”.

Ik heb vele topartsen, virologen, immunologen gevolgd die waarschuwen direct met de prikken te stoppen.

Ik heb me verdiept in de dodencijfers, de zeer ernstige bijwerkingen (allen korte termijn) en heb me verdiept in de waarschuwingen van topwetenschappers over de zeer wel mogelijke gevolgen op (middel)lange termijn.

Ik heb me verdiept in de gedachengang van de elite die de wereldbevolking willen terug brengen en de mens volledig in de greep willen krijgen en wijzigen (de transhumane mens). Ik heb Klaus Schwabs hierover gehoord, heb de mogelijkheden van DARPA gelezen. Et cetera. Ik heb de leugens van de media, politici en met belangen beklede virologen (dierenartsen) aangehoord.

Ik heb gehuild.

In liefde voor AL mijn (klein)kinderen! Al dan niet gewaardeerd.

Zij die essentiële vrijheid willen opgeven om een beetje tijdelijke veiligheid te verkrijgen, verdienen noch vrijheid noch veiligheid. – Benjamin Franklin

Lees via onderstaande link de blog van een Neuroloog en de indrukwekkende brief van een verpleegkundige.

https://www.janbhommel.com/post/gezondheidszorg-anno-2021-build-back-better?postId=4d33e903-cadb-4bb3-9820-87d84de99cfe

Liefde zal de angst overwinnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...