Bedroevend

Vandaag een schokkend gesprek gehad met mijn huisarts (die ik bij het medisch tuchtcollege heb aangeklaagd vanwege overtreding van haar eed van Hippocrates, de Neurenbergcode, de rechten van de mens en de Geneefse conventie. Zie inhoudelijk mijn post: https://opreismet.peterenpeter.eu/2021/05/29/mijn-aanklacht-bij-het-medisch-tuchtcollege-tegen-mijn-huisarts/

Ze heeft openlijk toegegeven dat de huisartsen (ondanks haar kennis) ervoor gekozen hebben het standpunt van de NVH te volgen. Dat ze noemde dat het vaccin veilig is vond ze in die zin acceptabel terwijl ze wist dat het een leugen is. Ondertussen zijn er meer dan 10.000 doden en meer dan een miljoen vaak zeer ernstige bijwerkingen gemeld bij de VAERS (officiële registratie autoriteit). De VAERS geeft zelf aan dat ze slechts 1 tot 10% van de meldingen doorkrijgen….

De hoofdredacteur van de Volkskrant heeft openlijk toegegeven dat de media ervoor gekozen hebben 1 verhaal te houden en tegenberichten geen ruimte te geven…. Ze vroeg me mijn woede te richten op de NVH (Nederlandse Vereniging van Huisartsen). Ik heb haar uitgelegd dat het geen woede is wat mij drijft maar een intens verdriet en dat ik afgelopen jaar regelmatig gehuild heb om wat ik heb zien gebeuren. Ik wilde jullie toch weer even op de hoogte brengen van dit schokkende feit.

En nogmaals (en dat zeg ik niet om te zeuren, te choqueren oid. Maar uit de grond van mijn hart; uit liefde) LAAT JE NIET PRIKKEN.

Op mijn website www.peterenpeter.eu verzamel ik berichten uit de alternatieve media omdat ik die momenteel meer vertrouw dan de standaard media en blijf zeggen: onderzoek de bronnen MAAR ONDERZOEK ZE!!!

Zie ook mijn videootje hierover: https://opreismet.peterenpeter.eu/2021/05/01/hallo-wereld/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...