Als Covid “Vaccins” WERKEN, waarom zijn er dan “booster” injecties nodig?

Er wordt al gesproken over de noodzaak van COVID “booster” injecties omdat het dubbel injecteren met mRNA vergif blijkbaar niet genoeg is om “de verspreiding te stoppen”.

Het medische establishment, op instigatie van Big Pharma, is op dit moment verhalen aan het verspreiden waarin wordt beweerd dat mensen meerdere malen per jaar moeten worden ingeënt omdat rijke farmaceutische CEO’s zeggen dat het niet regelmatig inenten tegen het COVID-virus een nieuwe pandemie zal veroorzaken, bericht naturalnews.com.

Overgenomen van Frontnieuws.com

Men beweert dat de “immuniteit” die door de injecties wordt teweeggebracht mettertijd afneemt, en voortdurend opnieuw moet worden versterkt om mensen “veilig” te houden tegen toekomstige infecties met het COVID-virus.

Met taalgebruik als “doorbraakinfecties” en “varianten” om de goedgelovigen angst aan te jagen, is Big Pharma reeds de weg aan het plaveien voor voortdurende injecties die mensen regelmatig kunnen nemen terwijl ze op weg zijn naar hun werk of door de drive-thru van McDonald’s gaan.

Hoewel nog niet ronduit officieel is verklaard dat degenen die al zijn geïnjecteerd tegen het virus nog meer injecties zullen moeten krijgen, zijn de mainstream media en Big Pharma bezig met de voorbereidingen voor deze dramatische gebeurtenis door onzin te publiceren over hoe “de wetenschap” op een bepaald moment zal vaststellen dat het nodig is.

“Voor mij zou de overstap naar boosters moeten zijn dat volledig gevaccineerde personen een doorbraakinfectie krijgen die ernstig genoeg is om hen in het ziekenhuis te doen belanden”, verklaarde Dr. Amesh Adalja, een senior wetenschapper aan het Johns Hopkins Center for Health Security in Baltimore.

“We hebben die overgang nog niet bereikt”.

Amerika heeft de grens overschreden naar een totaal medisch fascisme

Israëlische advocaat slaat alarm over vaccinaties: “Ons land is overgenomen door slechteriken”

Iedereen die zelfs maar een beetje bekend is met basis virologie zal onmiddellijk zien dat deze zogenaamde “vaccins” geen vaccins zijn als ze geen blijvende immuniteit geven. Het hele punt van vaccineren is het produceren van blijvende immuniteit, niet slechts een paar maanden van bescherming gevolgd door de noodzaak van steeds meer injecties.

In welk parallel universum wordt over een dergelijk scenario überhaupt serieus gesproken? Op welk punt is de moderne geneeskunde een oneindige reclamespot geworden voor non-stop injecties door Big Pharma?

We zijn echt de grens overgestoken naar totaal medisch fascisme, en miljoenen mensen zien daar niets verkeerds in. Velen van hen staan te popelen om in de rij te gaan staan voor hun volgende injectie, gevolgd door de volgende, totdat ze uiteindelijk aan de giftige overbelasting zullen sterven.

Pfizer-BioNTech en Moderna, de twee fabrikanten van mRNA injecties tegen het COVID-virus, zeggen dat hun injecties slechts zes maanden “werkzaam” blijven. Pfizer-functionarissen kondigden in februari aan dat zij al een derde inenting aan het testen zijn voor diegenen die reeds de eerste twee injecties van het bedrijf hebben ontvangen.

AstraZeneca, dat een adenovirusinjectie produceert die het eigenlijke spike-eiwit bevat, zegt dat zijn boosters elke drie maanden nodig zouden kunnen zijn.

Anthony Fauci is het ermee eens dat regelmatige herhalingsinjecties nodig zijn om iedereen tegen Chinese ziektekiemen “veilig” te houden. Hij vertelde onlangs aan een subcommissie van de Senaat dat hij niet gelooft dat de bestaande bescherming tegen het Chinese Virus “oneindig zal zijn”.

“Dat is het gewoon niet”, jammerde Fauci. “Dus ik kan me voorstellen dat we op een gegeven moment een booster nodig hebben”.

Ik ben één van de miljoenen die geen Covid-19 vaccin wil – betekent dit dat ik verbannen wordt uit vliegtuigen, gebouwen en winkels?

Het particuliere bedrijf dat bekend staat als de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) doet zijn deel om de propaganda te verspreiden door te beweren dat booster shots volkomen normaal zijn, en naast de tientallen andere injecties bestaan die routinematig worden gegeven aan kinderen en pasgeboren baby’s.

Regelmatige nieuwe vaccinaties tegen de Chinese griep betekent natuurlijk veel geld voor Big Pharma, die staat te trappelen om elke paar maanden miljarden extra binnen te harken door de voortdurende verkoop van vaccins. Gebaseerd op dit en de schijnbare onwil van de mensen om zich te verzetten tegen dergelijke medische tirannie, verwachten wij dat COVID-virus booster shots snel een feit zullen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...