‘Compleet genegeerd’ door de media: ‘1 miljoen betogers’ overspoelen Londen voor vrijheidsmars

In Londen was gisteren een gigantische menigte op de been om te protesteren tegen het coronabeleid. Honderdduizenden mensen liepen door de straten van de Britse hoofdstad. Sommige schattingen gaan uit van een miljoen betogers.

Overgenomen van www.ninefornews.nl

In de media was er nauwelijks aandacht voor de massabetoging. Bij de BBC en Sky bleef het stil en ITV had het over ‘honderden’ betogers die deelnamen aan ‘een anti-coronavaccindemonstratie’. “Dat de media het nieuws over de massademonstraties van de afgelopen weken in Londen compleet negeren, zegt echt alles. De media zijn het virus,” schrijft journalist Annelies Strikkers.

Politicus David Kurten, voorheen verbonden aan de UK Independence Party, schatte dat de demonstratie nog groter was dan de vorige. “We zijn allemaal buiten, gewone mensen, we dragen geen mondkapjes, nemen geen vaccins en eisen dat de overheid ons onze burgerlijke vrijheden teruggeeft die zij nooit had mogen afnemen,” zei hij.

Steeds meer landen
In steeds meer landen worden regelmatig coronademonstraties georganiseerd. Mensen hekelen het zwabberende overheidsbeleid: we moesten korte tijd in lockdown om ‘de curve af te vlakken’ zodat de zorg niet overbelast zou raken, maar vervolgens werden er steeds weer nieuwe redenen bedacht om de lockdown te kunnen verlengen.

Zo waarschuwde de Britse premier Boris Johnson onlangs dat de beloofde versoepelingen mogelijk uitgesteld worden als gevolg van de ‘Indiase variant’.

[RT, Daily Expose]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...