Dr. Zelenko: “Dit zijn misdadigers van de hoogste orde en moeten worden berecht voor misdaden tegen de mensheid”

Zelenko Protocol ontdekker Dr. Vladimir Zev Zelenko noemt vaccinatiemandaten voor kinderen “dwangmatige menselijke experimenten”, en roept op om degenen die verantwoordelijk zijn voor een dergelijk beleid te berechten voor “misdaden tegen de mensheid”.

Volgens de CDC, hebben gezonde kinderen van 18 jaar of jonger een 99,998% kans op herstel van COVID-19 ZONDER enige behandeling. Er is GEEN medische noodzaak voor welk vaccin dan ook. Vooral niet voor een experimentele en niet-goedgekeurde mRNA injectie waarvan is aangetoond dat die veel gevaarlijke bijwerkingen heeft, vertelt Zelenko aan America’s Frontline Doctors.

Dit zijn misdadigers van de hoogste orde en moeten worden berecht voor misdaden tegen de mensheid.

Dr. Zelenko beschuldigt de regering van de staat Israël van het gebruik van “dwang tegen haar eigen burgers om hen te dwingen tot menselijke experimenten” en dringt aan op een stopzetting van de vaccincampagne.

De Israëlische regering gebruikt dwang tegen haar eigen burgers om hen te dwingen tot menselijke experimenten. Groene paspoorten zijn een instrument van discriminatie en oefenen een onredelijke hoeveelheid psychologische druk uit op onschuldige mensen, zegt hij.

Geïnformeerde toestemming wordt genegeerd en medische noodzaak wordt niet in overweging genomen. Jonge en gezonde mensen en mensen die al antilichamen hebben, worden daarom nog steeds gedwongen tot een experimentele medische ingreep die zij niet nodig hebben.

Israëlische regering – stop met het afschieten van microscopische raketten in de lichamen van uw onschuldige en niet instemmende burgers.

Ga voorzichtig te werk, stop met menselijke experimenten en verzamel meer gegevens over veiligheid en werkzaamheid VOORDAT u nieuwe en niet-goedgekeurde technologie gebruikt.

Dr. Zelenko is lid van een groep artsen die genomineerd zijn voor de Nobelprijs voor de Vrede voor hun rol in de aanpak van de Coronavirus-pandemie.

Drie Zweedse oudjes na dubbele vaccinatie overleden – aan Corona

Hij verwierf wereldwijde bekendheid met zijn behandeling van COVID-19 patiënten met hydroxychloroquine en zink, het Zelenko Protocol, waarbij hij ontdekte dat het sterftecijfer 8-voudig daalde bij gebruik van deze twee stoffen. Hij zegt dat behandeling met hydroxychloroquine en zink binnen de eerste 5 dagen het sterftecijfer met 85% vermindert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...