Mijn aanklacht bij het medisch tuchtcollege tegen mijn huisarts

Hieronder de bewijsstukken die ik mee lever aan de tuchtcommissie waar ik eis dat mijn huisarts uit haar functie gezet wordt.

Kernpunt is dat ik haar 3 x gewezen heb op haar plicht tot “informed Consent” waar ze geen gehoor aan heeft gegeven en haar gewezen heb op dat ze mogelijk haar eed van Hypocratus schend, de universele rechten van de mens waaronder de Code van Neurenberg 1947 en het Genocideverdrag 1951 overtreed.

Ongetwijfeld zijn er velen die deze aktie belachelijk vinden. Ik heb echter afgelopen jaar zeer regelmatig moeten huilen over wat ik zag gebeuren; heb me ernstige zorgen gemaakt (en nog) over mijn kinderen en kleinkinderen, word zeer ernstig beperkt in mijn vrijheden, ben mijn baan door Corona (lees de overheden) kwijt geraakt et cetra. Een arts die zou moeten snappen dat het allemaal niet klopt en mogelijk voor een paar tientjes per prik haar patienten ernstig durft te schaden verdient niet anders. En ik heb haar 3 maal duidelijk om informatie gevraagd en gewaarschuwt. Mij dan negeren is onbeschoft!

Mijn bewijsstukken:

De genoemde urls die ik aanhaal zijn:

Homepage – Finance

https://www.artsenvoorwaarheid.nl/informed-consent

https://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/imz-basics.htm

https://www.fda.gov/industry/regulated-products/medical-device-overview#What%20is%20a%20medical%20device

https://www.advocatenblad.nl/2021/03/16/arts-mogelijk-aansprakelijk-voor-schade-door-vaccin/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...