Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers

Overgenomen van Xandernieuws

‘Tienduizenden onnodige doden door Covid, en nu al duizenden door de vaccins’ – India brengt dodenexplosie na start vaccinaties tot staan met Ivermectine en hydroxychloroquine – Als dergelijke praktijken in Amerika worden uitgevoerd, zou dat met dezelfde vaccins dan ook hier het geval kunnen zijn?

—————————————————————————————————————————————–

Een van ’s werelds meest erkende experts op het gebied van de behandeling van Covid-19, professor dr. Peter McCullough, beschuldigt in een interview de Amerikaanse overheid ervan ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers toe te dekken (zie ook ons artikel van 10 april over hem). Dit is exact het scenario wat we al circa een jaar voorspellen: juist de vaccins maken – zoals hoogstwaarschijnlijk in bijvoorbeeld India gebeurt – grote aantallen nieuwe slachtoffers, maar die worden dan òf aan een Covid variant, òf aan een andere doodsoorzaak toegeschreven. Als dergelijke praktijken in Amerika reeds worden uitgevoerd om zoveel mogelijk mensen aan deze ‘vaccins’ te krijgen, zou dat hier dan ook reeds het geval kunnen zijn? We worden inmiddels door dezelfde machtselite (WEF, VN/WHO, Gavi/Gates, Big Pharma) aangestuurd.

Volgens McCullough, die de eer heeft bij de National Library de meeste geciteerde arts op het gebied van behandelingen van Covid-19 te zijn, heeft de strategie van de Amerikaanse regering, die samenwerkt met (hoe kan het ook anders) de Bill & Melinda Gates Foundation en de door diezelfde Gates gecontroleerde WHO, geleid tot vele tienduizenden onnodige doden door Covid-19, en nu al vele duizenden doden door het massa vaccinatieprogramma. Hij legt uit dat als het om andere vaccins dan tegen Covid-19 was gegaan, deze ogenblikkelijk van de markt zouden zijn gehaald vanwege veiligheidsproblemen.

Bij het Amerikaanse vaccin-registratiesysteem VAERS loopt het aantal geregistreerde vaccinatiedoden – historisch ongeveer 1% tot maximaal 10% van het werkelijke aantal – inmiddels richting de 5000. In de EU bedroeg dat aantal op 15 mei al ruim 11.500, met aan beide kanten van de oceaan al meer dan 630.000 gewonden en vele tienduizenden mensen die permanent ziek of gehandicapt zijn geworden. Omdat het aantal vaccinatieslachtoffers duizenden procenten hoger is dan van alle andere vaccins bij elkaar opgeteld, zou er normaal gesproken een grondig onderzoek moeten plaatsvinden.

Normaal wordt een medicijn bij 50 doden van de markt gehaald

‘Bij enig nieuw medicijn waarbij 5 onverklaarbare doden vallen, krijgen we een ‘black box’ waarschuwing, en dan hoor je ook op TV dat dit middel tot de dood kan leiden,’ aldus McCullough. ‘En bij 50 doden wordt het van de markt gehaald.’

Tijdens de varkensgriep pandemie in 1976 wilde de VS 55 miljoen burgers vaccineren, maar op het moment dat er 25 doden door dit vaccin waren gevallen en er ongeveer 500 mensen verlamd waren geraakt, werd het programma stopgezet.

Nu gebeurt in zowel Amerika als Europa exact het omgekeerde: hoe verder het aantal slachtoffers oploopt, des te meer druk oefenen de overheden – inclusief de Nederlandse – uit op de bevolking om zich te laten vaccineren. En dat met stoffen waar slechts een voorlopige goedkeuring voor is gegeven, en waarvan de producenten pas over een paar jaar hoeven te bewijzen dat ze ‘veilig’ zijn.

‘Onmogelijk dat ambtelijke artsen zo snel bepalen dat doden niet door vaccins vielen’

De statistieken worden zelfs opzettelijk gemanipuleerd, zo legde de gelauwerde professor uit. Eind maart stond het aantal Amerikaanse vaccindoden op 2602. Toen kwam de FDA plotseling met de mededeling dat 1600 doden door niet bij name genoemde federale artsen waren ‘onderzocht’, en dat die tot de conclusie waren gekomen dat geen enkele van deze mensen door het vaccin was gestorven.

‘Dat was verontrustend,’ aldus McCullough. Hij weet uit eigen ervaring dat het normaal gesproken maandenlang duurt voordat zo’n onderzoek is afgerond, en niet slechts enkele dagen of weken. ‘Ik ben voorzitter geweest en heb deelgenomen aan tientallen safety monitoring besturen… en ik kan u vertellen dat het onmogelijk is dat onbekende ambtelijke artsen zonder enige ervaring met Covid-19 kunnen bepalen dat niet één van deze doden aan het vaccin lag.’

In werkelijkheid sterven er véél meer mensen

Omdat historisch slechts 1% tot maximaal 10% van het aantal vaccinatieslachtoffers wordt geregistreerd, zoals ook in een Harvard studie werd bevestigd, zullen er in werkelijkheid juist veel méér mensen sterven dan in de officiële cijfers wordt bericht, en zeker niet 0.

Vergelijk het eens met de griepvaccinatie. Jaarlijks worden er bij het VAERS 20 tot 30 doden gerapporteerd, op 195 miljoen inentingen. Met Covid-19 zat de VS bij 77 miljoen vaccinaties al op 2602 doden, verreweg het hoogste aantal voor vaccins in de hele geschiedenis. Desondanks eist niet één gevestigde politicus of journalist van de massamedia een onafhankelijk onderzoek. Erger nog: de weinigen die dit wel doen, worden onmiddellijk gestigmatiseerd en verketterd.

‘85% van alle verloren levens had kunnen worden gered’

Aan de duizenden doden (half mei ruim 16000 in de EU en de VS, vermoedelijk inmiddels zeker 1000 tot 2000 meer) en honderdduizenden zieken en gewonden zal daarom voorlopig geen einde komen, zo vreest de Covid-expert. Bovendien getuigde hij op 19 november 2020 voor de Amerikaanse Senaat dat ‘we nu schatten dat tot 85% van alle verloren levens gered had kunnen worden met een multi-medicijn therapie.’

Die bewezen werkende en veilige medicijnen zijn in Amerika, Europa en Nederland echter streng verboden om toe te passen bij (veronderstelde) Covid-19 patiënten. Nederlandse huisartsen kunnen een boete van € 150.000,- krijgen als ze Ivermectine voorschrijven. De overheid zit volledig in de tas van Big Pharma en de door Bill Gates gecontroleerde instituten zoals de WHO, en heeft van meet af aan besloten dat alleen een vaccin ‘redding’ mag brengen.

India brengt dodenexplosie tot staan met Ivermectine en HCQ

Zeer tegen de zin van de WHO en Big Pharma in is India nu tòch Ivermectine en hydroxychloroquine (HCQ) gaan gebruiken. Het gevolg: de ongekende explosie van het aantal doden na het begin van de vaccinaties is eindelijk tot staan gebracht.

Mainstream media geïnstrueerd om geen kritiek op vaccins te plaatsen

Alle mainstream media zijn echter geïnstrueerd om deze medicijnen enkel zeer negatief te belichten, en (vrijwel) geen kritische berichten over de vaccins te plaatsen. In Nederland zaaien ze zelfs in opdracht van de regering doelbewust zoveel mogelijk angst.

Deze schaamteloze censuur en totale media-corruptie valt onder het Trusted News Initiative, waar behalve de social media giganten zoals Facebook, Google/YouTube en Twitter ook de grote persbureaus AP, Reuters en AFP aan deelnemen, en verder de BBC, CBC, EBU (European Broadcasting Union), Microsoft en de Washington Post. Feiten over de duistere kant van de experimentele gen-therapie vaccinaties moeten door de mainstream media ‘gevaarlijke desinformatie’ worden genoemd.

Hoe kan dit anders worden genoemd dan medisch fascisme, of zelfs medisch terrorisme, aangezien er zóveel onnodige doden door vallen?

‘Als de burgers ‘ook maar enige vorm van eerlijke, gebalanceerde berichtgeving over de veiligheid zouden krijgen, dan zouden ze deze vaccin simpelweg niet nemen,’ vervolgde McCullough. ‘Het Trusted News Initiative is echt zorgwekkend, want we zitten nu op een record aantal doden, en dat loopt dagelijks op.’

Incestueuze relatie tussen overheid en Big Pharma

De gevierde arts suggereerde dat er een incestueuze relatie bestaat tussen de overheid en Big Pharma, waardoor de regelgevende instanties (zoals in Nederland het RIVM) geen objectief oordeel kunnen, mogen en/of willen geven. Zo is bijvoorbeeld het Amerikaanse NIH (National Institutes of Health) mede eigenaar van het Moderna patent. De overheid heeft er dus financieel belang bij dat zoveel mogelijk vaccins worden verkocht en toegediend. Hoeveel meer ‘wij van WC-eend…’ wilt u het nog hebben?

De weinige artsen, wetenschappers en andere professionals die nog wel naar hun geweten luisteren, zijn meestal te bang om zich met naam en toenaam uit te spreken. Begrijpelijk, want anders is het sinds vorig jaar niet alleen onmiddellijk einde vergunning of einde carrière, maar wordt je ook nog eens door het slijk gehaald en in sommige gevallen zelfs aangeklaagd en/of geïntimideerd door diezelfde overheid.

‘Echte aantallen slachtoffers komen we nooit te weten’

Een arts met een praktijk in Kansas City verklaarde dat van een recent onderzoek naar 500 bewoners van verzorgingstehuizen bleek dat 22 bejaarden binnen 48 uur na hun Pfizer-shot waren gestorven. ‘Ik kan niet bewijzen dat ze allemaal door het vaccin stierven, maar wel dat het bij allen binnen 48 uur gebeurde. Volgens de richtlijnen hoeven ze maar 15 minuten te worden gemonitord, dus we krijgen nooit de echte aantallen te weten. Als het na die 15 minuten gebeurt, is het onmogelijk te bewijzen… Als de FDA dit goedkeurt, moge God ons dan helpen.’

Een moedige Canadese arts trad wèl in de openbaarheid. Dr. Charles Hoffe brak met een hem door de overheid opgelegd spreekverbod, en vertelde dat ‘het Moderna vaccin patiënten heeft gedood en gehandicapt heeft gemaakt.’

‘Overheid had nooit interesse voor behandelen zieke patiënten’

Volgens McCullough heeft de regering nooit enige interesse gehad voor het behandelen van zieke patiënten (met medicatie), maar werd meteen de WHO-strategie (enkel social distancing, mondkapjes, lockdowns, testen, en wachten op vaccinaties) gevolgd.

In zijn paper ‘A Guide for Home-Based Covid-19 treatment: Step by step doctor’s plan that could save your life‘ (december 2020) beschrijft hij een vier-stappen-strategie, waar de belangrijkste pilaar, namelijk het behandelen en genezen van Covid-19 patiënten met bewezen en veilige medicijnen, geheel in het overheidsbeleid heeft ontbroken. Dat heeft naar zijn overtuiging alleen al in de VS tot vele tienduizenden onnodige doden geleid. (1)

De Franse professor Christian Perronne, eveneens met een zeer indrukwekkende staat van dienst, publiceerde vorig jaar zijn boek met de veelzeggende titel ‘Is er een fout die ze niet gemaakt hebben? – Covid-19: De heilige unie van incompetentie en arrogantie.’ Als corona patiënten van meet af aan (vooral preventief) met zink, hydroxychloroquine / quercetine, vitamine C en D, en azitromycine waren behandeld, dan hadden er nauwelijks doden hoeven vallen, en waren 25.000 Fransen (80% van het aantal doden op dat moment) volgens hem nu nog in leven geweest.

Xander

(1) LeoHohmann.com via IamaMalaysian.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...