Diesmal: Sie haben es gewußt!

Vanwege een nieuw soort Chamberlain, die zijn mammie wilde bewijzen dat hij iets kon, zitten we in Nederland nu volledig in de val. De Nazi’s zijn er weer; ik zag er net eentje op tv. Laat ik altijd die Ollongren als het aller engste mens van de wereld hebben gezien die er kon bestaan, nu weet ik beter. Ollongren heeft nog iets menselijks; ze blundert, ze is onzeker, ze is emotioneel, ze is nog te bereiken: moeilijk, maar ik denk dat het toch nog kan.

Dan die ander, die ene die ik zag, een machine waar niets menselijks aan te ontdekken valt, een robot geprogrammeerd door… Ja, door wie? Dat moet nog gaan blijken in de toekomst. Kil, koud en duizend procent overtuigd van haar almacht, haar weten en kunnen, haar bijzonderheid, haar ‘besser’ zijn, zoals ik  haar een commissie van jaknikkers zag voorzitten, als heerster, als meesteres, als zelfverklaard godin, als leidster van alle leiders.

Ik wist op dat moment zeker dat Nederland verloren is, zoals Duitsland verloren is, zoals Zweden verloren is, zoals Engeland verloren is, zoals Frankrijk verloren is, zoals de VS verloren zijn, maar ik weet helaas ook dat ook Rusland verloren is, dat Hongarije verloren is, dat Israël verloren is, want ook daar hebben de prikmaniakken het voor het zeggen. Waar heerst nog verstand? Waar zijn leiders nog ‘betrouwbaar’ en dus waar kan ik heen?

Moet ik maar afwachten tot nieuwe SS’ers aan mijn deur verschijnen of kan ik beter benen maken? Niet omdat mijn leven mij perse zo lief is, maar ik vind het geen prettige gedachte om gemarteld te gaan worden door nieuwe onmensen die weten dat zij de goede mensen zijn, zoals de oude SS’s dat ook wisten, en de Stalinisten, en de Maoïsten, en de Rode Khmer om een paar van deze menselijke ogende groepen onmensen te noemen. Maar waar moet ik heen, ze zitten vandaag overal.

Over de hele wereld zit die Gates met zijn geldgeile farmaceutische tentakels, de totale bestuurslaag lijkt wereldwijd te zijn opgekocht of is wellicht al in een eerder stadium door hem ‘gevaccineerd’? Dat laatste kan ook en dat brengt me terug bij dat enge robotachtige mens. Wordt zij al bestuurd vanuit ergens een of andere kernwapenvrije grot waar klonen van Gates mensen als zij sturen en beheersen? Is science fiction allang geen science fiction meer?

Ik zag in Canada een dominee op zijn knieën met zijn handen gevouwen op zijn hoofd op de snelweg van beton zitten met gewapende als politie verklede terroristen om zich heen; ik zag in Engeland een als politieman verklede terrorist een hele kerkelijke gemeente dwingen de kerk onmiddellijk te verlaten of anders werden zij allemaal gearresteerd. Ik zie bijna overal dat soort nieuwe SS-terroristen in beeld verschijnen met weer die akelige grimassen op hun bijna onmenselijke gezichten. Ze genieten van hun macht: de heiligheid Gates zijn wil is wet en niemand mag de coronawetten overtreden.

Wat is er met de wereld aan de hand, omdat een totale idioot nog rijker dan rijk wenst te zijn, omdat veel kleine slampampers zich aan hem verkocht hebben? Of omdat bijna de volledige mensheid te bang is om voor zichzelf op te komen, ook al ziet ze te worden belazerd, en dat is het grootste wapen dat die Gates in handen heeft. Ik hoor het van alle kanten om me heen: “Nee, ik denk niet dat corona zo erg is, maar ja, ze willen dat ik me laat vaccineren, of anders, dus wat moet je dan?” 1933 is here again!

Tja, denk ik, en wat moet ik dan? Straks staan de door het vaccin in robotten veranderden en masse voor mijn deur, sleuren mij mijn huis uit, knopen mij op als zogenaamd gevaar voor hen, iets dat zij horen van hun ‘onpartijdige deskundige’ virologen. En die kunnen het weten, toch? Of wordt het een enkele reis herprogrammeringkamp ergens vast weer in Polen. Nou ja, dan is mijn probleem wel opgelost en hoef ik me niet langer af te vragen waarheen ik kan gaan? Und Sie haben es gewußt!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...