BBC promoot transhumanisme van Klaus Schwab’s WEF in griezelige videoclip

De tot voor kort bij de meeste mensen onbekende Klaus Schwab blijkt overal zijn tengels achter te hebben. Hele pelotons Nederlandse politici blijken een functie te hebben bij het WEF en nu blijkt dat ook de belangrijkste media naar zijn pijpen dansen.

In een vreemde clip van BBC miniserie “Years and Years”, wordt transhumanisme gepromoot. Dit is iets wat het Wereld Economisch Forum al jaren promoot. Twee weken geleden verscheen er opnieuw een video uit 2016 waarin Klaus Schwab de ‘complottheorie’ bevestigt dat we allemaal een chip in onze hersens krijgen.

Videospeler

00:00
02:20

Videospeler

00:00
02:20

Klaus Schwab’s toekomstdroom is dat we allemaal Borgs worden zonder eigen vrije wil en gekoppeld aan een centraal besturingssysteem. En alle corrupte politici die zijn agenda uitvoeren, en dat zijn er nogal wat, zijn het er mee eens dat we in een digitaal concentratiekamp gestopt worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...