3 x gezegd en nog is het niet genoeg.

Onderstaande aan het RIVM gemaild. Het kost erg veel moeite om me uit hun systeem te laten halen….

———————————————————————————————————

Zijn jullie helemaal van de pot gerukt! Ik heb nu 3 formulieren ingevuld en krijg onderstaande mail.
Ik eis nu per direct dat alles wat mij betreft uit jullie systeem te verwijderen.
Ik heb geen enkele behoefte aan de nep prik; een vervolgoproep; jullie bemoeienis met mijn leven.
ROT OP EN WEL HEEL SNEL
Peter Looman
Musicaldreef 41
3845 GH Harderwijk
ps voor de goedwillenden onder jullie; verdiep je eens in dit hele verhaal en maak dat je snel weg komt bij de leugenachtige nazi’s van het RIVM. En dit zeg ik niet zomaar. Ik ben sinds 36 jaar verpleegkundige; heb me extreem verdiept sinds meer dan een jaar (dagelijks) in dit gebeuren en dan niet via facebook ed. maar tot op onderzoeksniveau van dit alles en wens schoon te blijven van de smeerlapperij van het WEF, Mark Rutte en consorten. Ps vraag je eens af waarom het RIVM in November 2020 hun wekelijkse website gewijzigd heeft (kan ik bewijzen); Eerst waren het patienten die positief getest werden door de nep PCR test. Zoek het maar na. Tip gebruik de wayback machine op internet om de website van het RIVM te zien voor November. Heel toevallig precies gelijk met het indienen van de retraction paper door 22 deskundigen en het intervieuw door mevr. Koopmans bij de EO waarbij ze verklaarde dat de PCR test geen besmetting aangaf.
Succes en Gods zegen gewenst EN DAT MEEN IK.
———————————————————————–
Bedankt voor uw e-mail. U heeft uw identiteitsgegevens met ons gedeeld. Hierbij bevestigen wij dat we deze in goede orde hebben ontvangen. De kopie van uw identiteitsbewijs zal gekoppeld worden aan het verzoek tot verwijderen dat u heeft ingediend. De kopie zullen we vernietigen nadat we uw verzoek hebben afgehandeld.
Webformulier al ingevuld?
Heeft u de kopie van uw identiteitsbewijsbewijs gestuurd als aanvulling op een door u ingevuld webformulier voor een AVG-verzoek? Dan hoeft u verder niets te doen. Als u nog geen webformulier heeft ingevuld, vragen wij u onderstaande informatie goed te lezen.
Uw persoonsgegevens bij het RIVM
Het RIVM ontvangt uw persoonsgegevens uit de Basisregistratie Personen (BRP). Deze gegevens hebben we nodig om het vaccinatieprogramma te verzorgen. Zo organiseren we de uitvoering, de registratie, bewaking en evaluatie van de vaccinatie.
Gebruik van Basisregistratie Personen (BRP) door RIVM wettelijk vastgelegd
Bij wet heeft het RIVM toestemming om persoonsgegevens afkomstig uit de BRP te registreren. Uw BRP gegevens zijn namelijk nodig om u een oproep voor uw vaccinatie te kunnen sturen en uw vaccinatiegegevens aan uw persoonsgegevens te kunnen koppelen. Als u bij het ontvangen van de vaccinatie geen toestemming geeft om de gegevens over uw vaccinatie te delen met het RIVM, worden uw BRP gegevens in ons systeem niet met uw vaccinatiegegevens aangevuld.
Meer informatie over verwerking van uw persoonsgegevens
vindt u meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u ervoor kiest om uw persoonsgegevens uit het COVID-vaccinatieregistratie systeem bij het RIVM te laten verwijderen dan heeft dit enkele gevolgen voor u:
  • Het RIVM kan u niet oproepen voor een (vervolg)vaccinatie.
  • Het RIVM kan u niet benaderen als er een probleem met een vaccin blijkt te zijn.
Persoonsgegevens verwijderen? Gebruik het formulier
Als u gebruik wilt maken van uw recht om uw persoonsgegevens uit het COVID-vaccinatieregistratie systeem te laten verwijderen, kunt u een verzoek indienen. Wij vragen u dit bij voorkeur te doen door middel van het invullen van het juiste formulier op onze pagina Rechten van betrokkenen. Voor het verwijderen van uw gegevens dient u het formulier ‘Recht op vergetelheid’ in te vullen. Zodra we uw ingevulde formulier hebben ontvangen, zullen we uw verzoek in behandeling nemen. Mocht u geen gebruik willen maken van het webformulier dan kunt u uw gegevens (uw naam, adres en welke gegevens u verwijderd wilt hebben) sturen naar het mailadres onder aan deze e-mail.
Door een grote toename van verzoeken en de zorgvuldigheid waarmee deze behandeld worden, zal de afronding langer duren dan door de AVG-gestelde initielle termijn van 1 maand. Wij doen ons uiterste best uw verzoek zo spoedig mogelijk te verwerken, maar informeren u hierbij dat de reactietermijn op uw verzoek met twee maanden wordt verlengd.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.
Met vriendelijke groet,
AVG-team
Dienst Vaccinvoorziening en Preventie-programma’s
………………………………………………………………………….
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu
Antonie van Leeuwenhoeklaan 9 | Postbus 1 | 3720 BA Bilthoven
vaccinatieregistratie@rivm.nl
………………………………………………………………………….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...