Adviseur van Bilderberg zegt in 1981…..

“De toekomst zal gaan over het vinden van een manier om de bevolking te verminderen. We beginnen met de ouderen, want zodra ze de 60-65 gepasseerd zijn, leven mensen langer dan ze produceren, en dat kost de samenleving veel geld. Dan de zwakken, dan de nuttelozen die de samenleving niet helpen omdat er altijd meer van hen zullen zijn, en tenslotte vooral de dommeriken. Euthanasie is gericht op deze groepen; euthanasie zal een essentieel instrument moeten zijn in onze toekomstige samenlevingen, in alle gevallen. Natuurlijk zullen we niet in staat zijn om mensen te executeren of kampen te bouwen. We raken ze kwijt door ze te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is.

Overbevolking, en meestal nutteloos (sic), is iets dat economisch te duur is. Ook sociaal gezien is het veel beter dat de menselijke machine abrupt tot stilstand komt dan dat zij geleidelijk in verval raakt. We zullen miljoenen mensen ook niet op intelligentie kunnen testen, reken maar!

We zullen iets vinden of veroorzaken, een pandemie die gericht is op bepaalde mensen, een echte economische crisis of niet, een virus dat de oude of de dikke treft, het doet er niet toe, de zwakken zullen er aan bezwijken, de angstigen en de dommeriken zullen er in geloven en zich laten behandelen.

We zullen ervoor gezorgd hebben dat er een behandeling is, een behandeling die de oplossing zal zijn. De selectie van de idioten zal dan voor zichzelf zorgen: Ze zullen zelf naar de slachtbank gaan.”

[The future of life – Jacques Attali, 1981] Interviews with Michel Salomon, Les Visages de l’avenir collection, éditions Seghers. “

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...