Document Pfizer bevestigt miskramen, zelfs door huidcontact met gevaccineerden

In paragraaf 8.3.5 van het document wordt beschreven hoe blootstelling tijdens zwangerschap of borstvoeding aan de Pfizer-mRNA-prik tijdens studies gemeld moet worden aan de veiligheidsafdeling van Pfizer binnen 24 uur nadat de onderzoeker hiervan op de hoogte is gekomen. Dit is vreemd omdat zwangere vrouwen/nieuwe moeders geen deel uitmaakten van de veiligheidsstudies. In het document wordt zelfs gedetailleerd aangegeven hoe er absoluut voor kan worden gezorgd dat geen enkele zwangere vrouw ten onrechte in het onderzoek wordt opgenomen. Zelfs seksuele onthouding is vereist.

C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...