New York: stoelen voor gevaccineerden en ongevaccineerden in stadions

Vanaf 19 mei kunnen er in New York weer honkbalwedstrijden worden bezocht. Bezoekers die volledig gevaccineerd zijn, mogen in de stadions van de Yankees en Mets in vakken zitten waarin alle stoelen worden gebruikt.

Ongevaccineerde mensen mogen alleen plaatsnemen in aparte vakken waar ze afstand van elkaar moeten houden en mondkapjes moeten dragen. In deze vakken wordt slechts 33 procent van de stoelen benut.

Ook opmerkelijk: fans van de Yankees of de Mets krijgen een gratis ticket voor een volgende wedstrijd als ze zich bij één van de stadions laten vaccineren, zo kondigde gouverneur Andrew Cuomo van New York aan. Dit doet vermoeden dat New Yorkers niet echt warmlopen voor een coronavaccinatie.

LEES MEER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...