Internationale gebedsbijeenkomst in Jeruzalem tegen Covid-19 vaccinaties

Kom a.u.b. aanstaande woensdag naar onze Internationale Eenheid Gebedsbijeenkomst in Jeruzalem. Het is een uitnodiging aan alle religies om samen te komen in een smeekbede aan God voor steun aan onze kinderen die onevenredig hebben geleden gedurende dit jaar+ onder het coronabeleid. Kinderen die verder worden geconfronteerd met de bekende en onbekende risico’s van het Israëlische experimentele vaccinatieprogramma tegen een coronabesmetting waarvoor zij geen statistisch risico op schade hebben.

LET OP: Door het 1 uur tijdsverschil met Jeruzalem zal de livestream in Nederland vanaf 16:30u te volgen zijn, i.p.v. 17:30u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...