5 mei 2021 – mijn vrijheid

2 thoughts on “5 mei 2021 – mijn vrijheid

  1. Hey Peter, begrijp ik het goed? Je gaat op reis beginnend in Duitsland? Op zoek naar de grenzen van onze vrijheid. Ik volg je graag. Grts. Dik

  2. Ik wil Duitsland ontlopen; daar schijnt het extreeem streng te zijn. Ik wil eerst naar Brussel (centrum van de Europesche macht) en dan naar Davos in Zwitserland. Beetje rond kijken bij de zetel van het World Economic Forum (Klaus Schwab: “dzeee great rezettttt”) https://www.weforum.org/
    Dan kijken of ik Itaalie kan bereiken.
    Nog een keer de bergen zien, mogenlijk de laatste keer. Inderdaad de grenzen van mijn gegeven vrijheid overgaan en verslag doen of dat lukt en zo niet wat er dan gebeurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...