Weer een onderzoek dat Social Distanding onzin is

Opnieuw is er een studie gepubliceerd waarmee andermaal wordt bevestigd dat alle ‘corona’ maatregelen zinloos zijn. Wetenschappers van het toonaangevende Massachusetts Institute of Technology (MIT) hebben geconstateerd dat anderhalve meter afstand, twee meter, of zelfs 20 meter afstand houden in binnenruimten geen enkele invloed heeft op het risico om te worden ‘besmet’. We schrijven nu ongeveer een jaar dat lockdowns, social distancing, mondkapjes en avondklokken helemaal niets met volksgezondheid en veiligheid te maken hebben, maar één groot gedragsexperiment zijn om te kijken of de doorsnee burger inmiddels zó geïndoctrineerd is, dat hij kritiekloos met de meest nutteloze en absurde maatregelen akkoord gaat.

Nu de ziekenhuizen in diverse landen vollopen met zogenaamde ‘derde golf’ patiënten – wat volgens tal van onafhankelijke waarnemers in werkelijkheid mensen zijn die ziek worden na gevaccineerd te zijn – hebben wetenschappers van het gerenommeerde MIT feitelijk geconstateerd dat het niets anders dan een mythe is dat social distancing in wat voor vorm dan ook de verspreiding van het coronavirus tegenhoudt of vertraagt.

2 meter of 20 meter – het maakt niet uit

Lees verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...