Rapport : Covid19-rna vaccins en risico op b.v. ALS en Dementie

De ontwikkeling van nieuwe vaccintechnologie werd in het verleden geplaagd door problemen. De huidige op RNA gebaseerde SARSCoV-2-vaccins werden in de VS goedgekeurd met behulp van een noodorder zonder uitgebreide veiligheidstests op de lange termijn.

In dit artikel werd het Pfizer COVID-19-vaccin geëvalueerd op het potentieel van prion-gebaseerde ziekten in vaccins.

De bevindingen en aanvullende potentiële risico’s brengt de auteur ertoe te geloven dat de wettelijke goedkeuring van de op RNA gebaseerde vaccins voor SARS-CoV-2 voorbarig waren en dat het vaccin veel meer kwaad dan voordeel kan veroorzaken.

covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...