Ivermectine werkt – wetenschappelijk bewezen

Conclusies:
Meta-analyses op basis van 18 gerandomiseerde gecontroleerde behandelingsonderzoeken met ivermectine in COVID-19 hebben grote, statistisch significante reducties in mortaliteit, tijd tot klinisch herstel en tijd tot virale klaring gevonden. Bovendien rapporteren de resultaten van talrijke gecontroleerde profylaxe-onderzoeken aanzienlijk verminderde risico’s op het oplopen van COVID-19 bij regelmatig gebruik van ivermectine. Ten slotte geven de vele voorbeelden van distributiecampagnes voor ivermectine die leidden tot snelle afname van de morbiditeit en mortaliteit in de hele populatie aan dat een oraal middel is geïdentificeerd dat effectief is in alle fasen van COVID-19.

LEES MEER >>

Hierdoor zijn de vaccins onwettig.

 https://twitter.com/BorgerPieter/status/1388122802402832384?s=20

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...