Mijn teken van verzet – waar ben ik nu weer aan begonnen….

Wakker geworden en besef me gisteravond….. Oei. Zondagavond ga ik altijd flimpje kijken met Peter. Heb me nooit wat aangetrokken van de avondklok. We drinken dan altijd een biertje en in combinatie met mijn ADHD is dat niet altijd slim. Zo ook nu?

Besef me dat we zeer impulsief hebben afgesproken op vakantie naar Italie te gaan. Besef me ook dat het een erg dure vakantie kan worden. Welke boetes staan er op niet ingeënt en ongetest door de landen te reizen. Zijn er daar avondklokken? Hoe zit het met de grenscontroles? Kunnen we die eventueel ontlopen? Hoe reageren ze in het buitenland op een oude auto met Nederlands nummerbord en 2 oude mannetjes? Zo eerst maar eens DuckDuckGo-en en Googel-en. Een paar maanden geleden heb i DuckDuckGo als standaard zoekmachine ingesteld omdat ik de pesthekel aan Google heb met zijn ge-censureer maar Google gebruik ik soms nog wel omdat ik het idee heb dat bv. Zijn maps functie beter is. Ik kan er in ieder geval mee overweg. Net ook besloten een dagboek bij te houden. lk zal dit eerste bericht zo op de website www.peterenpeter.eu plaatsen en Peter vragen ook een dagboek bij te houden met zijn gedachtes en verhalen.

Gisteravond dus direct de domeinnaam vastgelegd en eerste paginaatje aangemaakt. Zojuist eerste deel dagboek geplaatst. Ben benieuwd welke ideeën we nog meer krijgen. Peter wil een crowdfunding voor armoedebestrijding beginnen. Ik wil een crowdfnding zodat i niet in de armoede kom…. Opgepakt worden en/of in quarantaine moeten interesseert me niet. Een te grote boete wel….

Zullen we een reactiemogelijkheid zonder censuur beginnen? Wel grote kans dat we vol gescholden worden maar ook wel leuk denk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...