Adviezen door onze lieve overheid

Reizen naar Belgie

Laatst gewijzigd op: 15-04-2021 | Nog steeds geldig op: 26-04-2021

Door het coronavirus adviseert het Nederlandse kabinet om niet naar het buitenland te reizen. Reis ook niet vanuit het buitenland naar Nederland als dat niet echt nodig is. Lees het hele reisadvies. Zie voor in- en uitreisbeperkingen, lokale coronamaatregelen, informatie over verplichte testen en over thuisquarantaine de rubriek ‘Coronavirus’.

Reizen naar Duitsland

Laatst gewijzigd op: 23-04-2021 | Nog steeds geldig op: 26-04-2021

Nederland is voor Duitsland een hoogincidentiegebied. Er gelden strenge inreisbeperkingen: u moet zich verplicht registreren, een negatieve COVID-19-testuitslag laten zien en bij aankomst in Duitsland gaat u in quarantaine. Lees het hele reisadvies. De regels verschillen soms per deelstaat. Zie voor in- en uitreisbeperkingen, uitzonderingen en informatie over thuisquarantaine en verplichte testen de rubriek ‘Coronavirus’.

Reizen naar Zwitserland

Laatst gewijzigd op: 03-03-2021 | Nog steeds geldig op: 26-04-2021

Personen die een noodzakelijke reis maken uit het Koninkrijk der Nederlanden (inclusief Aruba, Curaçao en Sint Maarten) moeten bij aankomst in Zwitserland een negatieve PCR-test overleggen die niet ouder is dan 72 uur. Sommige reizigers die via de weg het land inkomen, hoeven geen test te overleggen. Lees het hele reisadvies. Zie voor uitzonderingen, in- en uitreisbeperkingen, lokale coronamaatregelen, informatie over verplichte testen en over thuisquarantaine de rubriek ‘Coronavirus’.

Reizen naar Italie

Laatst gewijzigd op: 06-04-2021 | Nog steeds geldig op: 26-04-2021

Zie voor in- en uitreisbeperkingen, lokale coronamaatregelen, informatie over verplichte testen en over thuisquarantaine de rubriek ‘Coronavirus’. In de meeste regio’s in Italië mag u alleen binnen uw regio of woonplaats het huis uit voor alleen: werk, gezondheid of andere strikt noodzakelijke redenen. U moet ook een ingevuld formulier bij u hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...