Voor de derde keer wordt de EMA gewaarschuwd

Artsen en wetenschappers schrijven voor de derde keer aan het Europees Geneesmiddelenbureau om te waarschuwen voor COVID-19-vaccingevaren
Vooruitlopend op de stemming over het Europees Groen Certificaat (vaccinpaspoort) in het Europees Parlement op 28 april, waarschuwen de experts dat kardinale symptomen van cerebrale veneuze sinustrombose (CVST) de lijst met bijwerkingen van COVID-19-vaccins domineren

Voor de dringende persoonlijke aandacht van Emer Cooke, uitvoerend directeur van het Europees Geneesmiddelenbureau
Emer Cooke, uitvoerend directeur, European Medicines Agency, Amsterdam, Nederland, 20 april 2021
ALLEEN PER E-MAIL

Geachte heren / Mesdames,

VOOR DE DRINGENDE PERSOONLIJKE AANDACHT VAN EMER COOKE, UITVOEREND DIRECTEUR VAN HET EUROPEES GENEESMIDDELENBUREAU

Het Europees Geneesmiddelenbureau en de personen die voor die regelgevende instantie werken, waarvan u uitvoerend directeur bent, werden op 1 april 2021 door Doctors for Covid Ethics in kennis gesteld.
We noteren uw iteraties voor de pers sinds die datum.

Onze zorgen over de op genen gebaseerde vaccins beperken zich niet tot die van Astra-Zeneca, maar tot alle op genen gebaseerde COVID-19-vaccins, namelijk die van Astra-Zeneca, Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson.

1a. Onze grootste zorg met betrekking tot ALLE op genen gebaseerde vaccins is dat u de indruk wekt dat cerebrale veneuze sinustrombose (CVST) een zeer zeldzame bijwerking is. In feite is het tegenovergestelde waarschijnlijk waar. De hoofdsymptomen van CVST domineren de lijst met bijwerkingen:
doordringende hoofdpijn
misselijkheid en overgeven
verminderd bewustzijn
verminderde spraak
Beperkt zicht
gehoorverlies
verlamming in verschillende mate op verschillende locaties
verlies van motorische controle (inclusief een dergelijk ernstig verlies dat slachtoffers de symptomen van de ziekte van Huntington nabootsen).

Het is absoluut noodzakelijk dat de juiste medische aandacht wordt gegeven aan elk individu dat een van de bovenstaande symptomen vertoont.
Het is de onontkoombare plicht van het Europees Geneesmiddelenbureau om de bovenstaande informatie te verspreiden onder artsen en verantwoordelijke autoriteiten.

1b. Een ander ernstig punt van zorg is dat u helemaal niet op perifere “stolsel” -vorming zinspeelt.
Het is duidelijk dat de vorming van “stolsel” in de diepe aderen van de benen en armen kan leiden tot levensbedreigende longembolie.

1c. Verder kan trombusvorming in de kleine vaten van de longen leiden tot een klinisch beeld dat lijkt op atypische longontsteking.

1d. Bovendien is het van vitaal belang om te begrijpen dat een van de 1a. 1b. 1c. of elke combinatie hiervan kan via consumptie van stollingsfactoren leiden tot het klinische beeld van verspreide intravasculaire stolling (DIC) die in feite wordt gekenmerkt door massale bloedingen in de huid en in andere organen van het lichaam.

Het is absoluut noodzakelijk dat alle bovenstaande diagnoses actief worden gezocht en dat alle gevallen die symptomen vertonen die overeenkomen met een van deze diagnoses, correct worden geregistreerd als ongunstige vaccingerelateerde gebeurtenissen.

1e. Bovendien zijn nadelige effecten op de lange termijn, in het bijzonder het gevaar van immuunafhankelijke versterking van de ziekte en nadelige effecten van daaropvolgende vaccinaties, onmogelijk te voorspellen.
Het Europees Geneesmiddelenbureau moet, als regulator voor het opnieuw vaccineren van bijna 450 miljoen mensen in 27 lidstaten van de Europese Unie, het publiek en de relevante autoriteiten informeren over deze uiterst belangrijke kwestie.

2. Wij zijn van mening dat het aantal sterfgevallen als gevolg van de op genen gebaseerde vaccins waartoe u publiekelijk heeft toegegeven, maar een klein percentage is van het werkelijke aantal sterfgevallen als gevolg van de op genen gebaseerde vaccins.

3. Ten aanzien van 2. vermoeden wij dat overlijdensakten worden vervalst, bewust of onbewust, in het bijzonder wanneer

4. Er worden geen post-mortems uitgevoerd en

5. wanneer de ‘wetten’ rond crematie (die neerkomt op vernietiging van bewijsmateriaal in de huidige context van het plegen van grote misdrijven) gevaarlijk versoepeld zijn (3. 4. en 5. volgens de Coronavirus Act 2020 en gelijkwaardige wetgeving wereldwijd) en

6. vooral met het oog op de oorverdovende stilte over 3. 4. en 5. van lijkschouwers en pathologen over de hele wereld.

U zult begrijpen dat deze potentieel dodelijke cocktail van het grootste belang is, vooral met het oog op de talrijke ernstige dwangmaatregelen die wereldwijd op psychologisch getraumatiseerde bevolkingsgroepen worden toegepast om op genen gebaseerde vaccins te nemen die niet veilig zijn, die niet effectief zijn en die niet nodig zijn. .
We hebben u eerder op de hoogte gebracht van meerdere grove schendingen van de Code van Neurenberg met betrekking tot menselijke medische experimenten.

Met deze achtergrond vragen we u alle gegevens die u bezit en / of zou kunnen verkrijgen vrij te geven over:

1) de effecten van de op genen gebaseerde vaccins op de vruchtbaarheid bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd en bij mannen

2) het aantal crematies dat is uitgevoerd sinds en met inbegrip van 8 december 2020 en het aantal begrafenissen sinds en met 8 december 2020 van degenen die op hun overlijdensakte zijn overleden aan COVID-19, niet noodzakelijk in de Europese Unie

3) de medische rechtvaardiging voor het interval tussen de twee Pfizer-injecties wordt op korte termijn verhoogd van 3 weken naar 12 weken, ondanks protesten van Pfizer dat ze alleen gegevens bezaten voor een interval van drie weken

4) de medische rechtvaardiging voor het “mengen en matchen” van verschillende gen-gebaseerde vaccins en

5) de medische rechtvaardiging om ontvangers van de op genen gebaseerde vaccins, in ten minste één lidstaat van de Europese Unie, de kennis te ontzeggen van het op genen gebaseerde vaccin dat zij hebben ontvangen.

We kijken er naar uit om van u te horen.

We behouden het recht voor om deze e-mailcommunicatie op elk moment te publiceren.

Deze e-mail wordt gekopieerd naar de advocaat Reiner Fuellmich en andere advocaten, naar Charles Michel, voorzitter van de Raad van Europa, naar Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, en naar vijf leden van uw personeel.

Met vriendelijke groet,

Artsen voor Covid-ethiek

rom vertaald; excuus! Origineel op: https://doctors4covidethics.medium.com/doctors-and-scientists-write-to-the-european-medicines-agency-warning-of-covid-19-vaccine-dangers-edfebb0419a7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...