EMA misleidt burgers tot medische experimenten, waarschuwen experts

PERSBERICHT: Artsen en wetenschappers beschuldigen de medische toezichthouder van het bagatelliseren van de gevaren van COVID-19-vaccins

Het Europees Geneesmiddelenbureau misleidt burgers tot medische experimenten, waarschuwen experts

Artsen en wetenschappers uit 25 landen hebben vandaag een weerleggingsbrief gestuurd naar het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), nadat de toezichthouder hun eerdere waarschuwingen over de gevaren van het COVID-19-vaccin door stolling en bloeding had afgewezen.

Binnen enkele dagen nadat de EMA de originele brief van de groep op 1 maart ontving, waarin de risico’s op bloedaandoeningen van COVID-19-vaccins werden geschetst, schortten meer dan een dozijn landen het AstraZeneca-vaccin op na sterfgevallen als gevolg van stolling en bloeding, zoals de artsen hadden gewaarschuwd.

Op 23 maart wees de EMA de bezorgdheid van de groep echter af met betrekking tot “kleine” en “zeldzame” gebeurtenissen, waarbij werd geconcludeerd dat “er een positieve balans tussen voordelen en risico’s is vastgesteld”.

De artsen en wetenschappers hebben vandaag teruggeslagen en beschuldigen de EMA ervan het publiek te misleiden over het werkelijke risico-batenprofiel van de vaccins. “Uw antwoord van 23 maart is niet overtuigend en onaanvaardbaar”, schreven ze en merkten op dat geregistreerde gevallen van levensbedreigende cerebrale veneuze trombose (CSVT) na vaccinatie waarschijnlijk “slechts het topje van een enorme ijsberg vormen”. Vaak voorkomende reacties op vaccinatie, waaronder hoofdpijn, misselijkheid, wazig zien en braken, zijn symptomen van CSVT en moeten onmiddellijk als zodanig worden beoordeeld.

Clotting and bleeding after vaccination can also “be expected to increase with each re-vaccination, and each intervening coronavirus exposure” the group warned. Over time “this renders both repeated vaccination and common coronaviruses dangerous to young and healthy age groups, for whom — in the absence of ‘vaccination’ — COVID-19 poses no substantive risk.

“Dat is de echte risico-batenanalyse van de COVID-19” vaccins “. Ofwel mist de EMA de materiedeskundigheid om de moleculaire wetenschap van deze realiteit te waarderen, ofwel ontbreekt het de medische ethiek om dienovereenkomstig te handelen. ”

De groep, Doctors for Covid Ethics, met onder meer professoren immunologie en microbiologie, beschreef de reacties van het EMA op hun zorgen als ‘onwetenschappelijk’, ‘vaag’ en zonder geloofwaardigheid. Ze hebben aangeboden om samen te werken met het bureau om vaccinatierisico’s en ethische schendingen te verminderen, waaronder het helpen van het EMA om “een gericht geneesmiddelenbewakingsplan op te stellen”.

De groep waarschuwde dat het blijven toedienen van onvoldoende geteste op genen gebaseerde COVID-19-vaccins gevaarlijke medische experimenten vormen, waarvan “de werkelijke risico’s ruimschoots opwegen tegen de theoretische voordelen”, als gevolg van “ernstige schendingen van de medische ethiek en de medische rechten van burgers”.

“Het misleiden van populaties om onderzoeksagenten zoals de op genen gebaseerde COVID-19-vaccins te accepteren, of hen te dwingen door vaccinatiepaspoorten, is een duidelijke en flagrante schending van de Code van Neurenberg”, waarschuwen ze.

De brief is gericht aan Emer Cooke, uitvoerend directeur van de EMA, en gekopieerd naar de advocaat Reiner Fuellmich, Charles Michel, voorzitter van de Raad van Europa, en Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie.

Link to Doctors for Covid Ethics rebuttal letter to EMA (April 1st): https://doctors4covidethics.medium.com/rebuttal-letter-to-european-medicines-agency-from-doctors-for-covid-ethics-april-1-2021-7d867f0121e

Link to EMA letter to Doctors for Covid Ethics (March 23rd): https://doctors4covidethics.medium.com/reply-from-the-european-medicines-agency-to-doctors-for-covid-ethics-march-23-2021-d6760984dd06

Doctors for Covid Ethics is a group of over 100 doctors and scientists from 25 countries.

Web: https://doctors4covidethics.medium.com

Twitter: https://twitter.com/Drs4CovidEthics

For comment contact Professor Sucharit Bhakdi MD: sucharit.bhakdi@gmx.de, or Associate Professor Michael Palmer MD:mpalmer@uwaterloo.ca

Further resources

Original Doctors for Covid Ethics letter to EMA (Delivered March 1st): https://doctors4covidethics.medium.com/urgent-open-letter-from-doctors-and-scientists-to-the-european-medicines-agency-regarding-covid-19-f6e17c311595

Video statement (March 11th)by Professor Sucharit Bhakdi, Professor Emeritus of Medical Microbiology and Immunology and Former Chair, Institute of Medical Microbiology and Hygiene: https://lbry.tv/@Doctors4CovidEthics:d/Prof.-Sucharit-Bhakdi-statement-on-EMA-open-letter.ENG:0

Doctors, scientists, lawyers and colleagues in allied disciplines can sign the open letter by sending their name, qualifications, areas of expertise and country of practice to:Doctors4CovidEthics@protonmail.com, with web verification (eg workplace or registration link, not for publication).

END

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...